Rămâi conectat

Actualitate

Foto: CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 3-1 *Echipa din „Mica Romă” va afla abia duminică dacă se va duela cu Medicina Tg. Mureş pentru un loc în cupele europene

Dan HENEGAR

Publicat

în

În a doua partidă din cadrul fazei a doua a play-off-ului la volei feminin, Volei Alba Blaj a pierdut în Sala „Ioan Kunst Ghermănescu” împotriva echipei CSM Lugoj cu scorul 1-3 (16-25, 25-16, 20-25, 20-25) şi e obligată să mai joace un meci, duminică, 31 martie, la Blaj, în Sala „Timotei Cipariu”, de la ora 17.00, pentru a se califica în faza următoare a întrecerii.

CSM Blaj a mizat pe Alice Kapelovies, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Irina Alexandru, Bojana Stojkovic, Marija Sandic, Laura Mastahac (libero), mai intrând  Josefina Fernandez, Andreea Niţulescu, Melinda Dobeş, Alexandra Ciontoş. Antrenorul Branko Gajic a suferit astfel întâiul eşec.

*Setul 4 a fost decisiv

Momentul cheie a fost în setul al 4-lea, când vizitatoarele au condus cu 15-11, dar apoi, după o eroare a lui Vali Rusu, amfitrioanele au realizat 8 puncte consecutive şi au câştigat setul! „Am jucat modest, Lugojul a servit mai bine şi acolo s-a scris soarta jocului. Nu sunt supărat, dar normal că nu-mi convine când pierd. CSM Lugoj, ca şi noi, evoluează mult mai bine pe teren propriu„, a precizat Branko Gajic.

*”Nu jucăm afară”, a acuzat Sergiu Ştefănescu

Supărare mare între conducătorii blăjeni prezenţi la meci, aceştia sperând să tranşeze calificarea în două meciuri, pentru a avea timp de odihnă înaintea duelului pentru Europa. „Sperăm să nu dăm cu piciorul acum unei munci de un sezon întreg, nu ne permitem acest lucru„, a spus Sergiu Ştefănescu. „Nu suntem capabili să jucăm cu adevărat în deplasare, sau să legăm două partide reuşite. La Lugoj parcă am fost o altă echipă faţă de jocul de la Blaj, dar am dat cu piciorul unei şanse mari. Cred că nu ne-am concentrat suficient pentru a ne califica după două întâlniri, ne-a lipsit determinarea, pe când Lugojul a evoluat cu o motivaţie aparte. Să uităm repede iarna şi meciul de la Lugoj, pentru că trebuie să ridicăm capul şi să privim cu atenţie partida de la Blaj„, a mai afirmat preşedintele executiv al Blajului.

*Cu Medicina pentru Europa!

Dacă va  elimina pe CSM Lugoj (duminică, ora 17.00, în sala „Timotei Cipariu”), Volei Alba Blaj va întâlni pe Medicina Tg. Mureş, miza fiind un loc în  Cupele Europene. Câștigătoarea și-ar putea rezerva, după turul 3 din playoff, un loc în Cupa Challenge şi unul în Cupa Balcanică. Învingătoarele din semifinale joacă între ele pentru locurile 5-6, pe 7, 8, 14, 15 şi 20 aprilie, după sistemul 3 partide din 5.

Foto Sergiu BĂCIOIU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea