Rămâi conectat

Curier Județean

CS Unirea Alba Iulia, din nou pe podium: O medalie de argint și două de bronz la Campionatul Național de Haltere – Juniori II

Ziarul Unirea

Publicat

în

CS Unirea Alba Iulia, din nou pe podium: O medalie de argint și două de bronz la Campionatul Național de Haltere – Juniori II

Vîlcu Nicu, sportiv legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a obținut o medalie de argint și două medalii de bronz la Campionatul Național de Haltere Juniori II – Under 17, desfășurat în perioada 31 august – 2 septembrie, la Arad.

Vîlcu Nicu (cat. 96 de kilograme, 15 ani) a concurat cu cei mai buni sportivi din țară la categoria sa. Acesta a obținut medalie de bronz la proba ”smuls”, argint la proba ”aruncat” și bronz la ”total”.

De asemenea, o figură frumoasă, cu rezultate apropiate de podium, a făcut și sportiva noastră Virginia Mârza (cat. 76 kg, 17 ani), care a obținut 3 locuri 4 (la smuls, aruncat și total) la acest campionat.

”CS Unirea Alba Iulia continuă seria rezultatelor bune și demonstrează că are sportivi și antrenori buni, competitivi, pentru care vorbesc medaliile obținute la cele mai puternice competiții de pe plan național și internațional.

Clubul nostru are ușile deschise pentru toți cei care vor și cred că pot ajunge pe primul loc, pentru toți cei care vor să înlocuiască ”nu pot”, ”nu cred”, ”nu știu” cu un simplu, sigur și răspicat <da, voi putea!> Felicit echipa CS Unirea Alba Iulia, pe cei doi sportivi și pe antrenorul secției de haltere Ioan Frățilă” – Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

La Haltere există două stiluri:

– smuls (constă în ridicarea halterei cu ambele brațe printr-o singură mișcare continuă);

– aruncat (constă în ridicarea halterei până la piept, apoi în înălțarea ei prin întinderea brațelor în sus).

Competiția începe cu stilul ”smuls” la care fiecare concurent are dreptul la trei încercări, iar apoi se trece la ”aruncat” la care din nou fiecare sportiv are dreptul la trei încercări, punctându-se cea mai bună reușită.

Câștigător la ”total” este desemnat sportivul care a ridicat cel mai mult însumat la cele două stiluri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea