Rămâi conectat

Curier Județean

Critici dure la adresa Spitalului Municipal Aiud: „Dotările fără angajați de calitate nu fac doi bani!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dotările Spitalului Municipal Aiud au fost aspru criticate, pe Facebook, de către o femeie care a relatat o serie de întâmplări neplăcute in cadrul unității medicale, susținând că nu dotările fac un spital să fie „la standard înalt” ci angajații acestuia.

„Spitalul Municipal Aiud se laudă cu dotări la standarde înalte!

NU VĂ MAI LĂUDAȚI ! Lăsați dotările! Dotările fără angajați de calitate nu fac doi bani! Dacă angajații sunt indolenți, lipsiți de empatie ( nu generalizăm) degeaba e spitalul dotat cu fel de fel. Am avut neplăcuta experiență de a avea nevoie de minunatul spital mult lăudat aici. O seară la urgență. Frig îngrozitor în saloane. Am stat o oră cu o perfuzie fără să mă întind pentru că muream de frig.

După asta a urmat o aventură in policlinică, cu așteptare și asistente nervoase și țâfnoase, cu nesimțire maximă, cu ton ridicat și vorbit urât. Nu se poate! Pe holuri pacienții stăteau buluc la ușile medicilor care nu se știe unde sunt, când vin, de unde trebuie să vină. Lumea stă și așteaptă, unii cu mască, alții….fără! Trec asistente importante, și ele, unele cu mască, altele fără.

Așa că, lăsați lăudăroșenia deoparte și vedeți că în Spitalul din Aiud trebuie control și reguli clare pentru angajați. Când o să vă laude oamenii, pacienții, atunci să vă umflați în pene! Până atunci, câtă vreme lucrurile stau așa cum am povestit eu, nu aveti cu ce vă împăuna! Managerii cu ce se ocupă???? Cu transportul și instalarea dotărilor????

Eu nu aș zice FELICITĂRI, eu spun RUȘINE!!!!”, a transmis femeia prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea