Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Cristi Vîrciu: „Alăturându-mă la PPDD, sper să duc comuna Scărişoara la progres”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    În legătură cu articolul “Senzaţional la Scărişoara: Sărbătoare cu stripteuze şi lăutari la intrarea în PDL, scandal şi vorbe grele la transferul în partidul lui Dan Diaconescu”, publicat în ziarul Unirea din 13.01.2012, doresc să punctez următoarele:
1. Am intrat în PD-L în data de 25.06.09 cu gândul ferm de a dezvolta şi promova agroturismul în Ţara Moţilor, în acest sens anexez dovada funcţiei mele din PD-L.
2. “Gargaragiul” de mine, pentru dezvoltarea turismului din Munţii Apuseni, am făcut următoarele: am realizat 187 de filme, postate pe youtube (cuvinte cheie: cristivirciu, motulapuseni, apusenispirit1); am un ONG, GHEAŢA VERDE (www. gheataverde.ro), unde am înfrăţit 1642 de copaci din pădurile Munţilor Apuseni cu turişti din întreaga lume, pentru a-i salva de la defrişare;  am colaborat cu posturi de televiziune pentru promovarea turistică a zonei.
3. Fotografia apărută în ziarul Unirea face parte din filmul realizat în colaborare cu PRO-TV, în cadrul emisiunii “România, te iubesc!”, aceasta nu mă reprezintă pe mine, ci firma Apuseni Spirit. Poza a fost publicată fără acordul meu.
4. Odată cu trecerea mea din partidul PD-L în partidul PPDD, au trecut şi alţi membri.
5. Domnule primar, vă invit să discutăm în public EXECUŢIA BUGETARĂ a mandatelor
d-voastră şi PARTENERIATUL cu ONG-ul Gheaţa Verde.
Toate cele bune! Dumnezeu dă la fiecare cât poate duce, sper să duc comuna Scărişoara la progres.
Cristi VÎRCIU

Nota redacţiei: Precizăm că poza care a însoţit articolul la care domnul Cristian Vîrciu face referire a fost publicată şi preluată de pe contul de socializare Facebook al acestuia, care are un regim deschis, adică pozele publicate acolo pot fi vizualizate de oricine are un cont pe această reţea. În consecinţă, domnul Vîrciu şi-a dat implicit acordul ca pozele publicate acolo să fie văzute şi preluate de oricine este interesat, în caz contrar ar fi optat pentru un cont privat. Mai mult, pozele publicate pe Facebook devin automat proprietatea Facebook, nemaifiind nevoie de acordul proprietarului pentru publicarea lor. În plus, Cristian Vîrciu este o persoană publică, ocupând, până de curând, aşa cum a şi făcut dovada, funcţia de preşedinte al PDL Scărişoara şi, mai nou, de preşedinte al PPDD Scărişoara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Când se afișează notele pentru elevii de clasa a VIII-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate EVALUARE NAȚIONALĂ 2024: Când se afișează notele pentru elevii de clasa a VIII-a Ministerul Educației a anunțat că rezultatele la Evaluare Națională 2024 vor fi afișate pe pagina dedicată de pe edu.ro și la școlile unde au susținut elevii examenele, pe data de 3 iulie, până la ora 14.00. Rezultatele la Evaluare Națională 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea