Rămâi conectat

Ştirea zilei

CRIMĂ oribilă într-o localitate din România: CINCI membri ai unei familii, printre care și un copilaș, uciși cu brutalitate. Cine este principalul suspect

Ziarul Unirea

Publicat

în

CRIMĂ oribilă într-o localitate din România: CINCI membri ai unei familii, printre care și un copilaș, uciși cu brutalitate. Cine este principalul suspect

O crimă odioasă a avut loc marți, 9 august, într-o comună din Argeș. Cinci membri ai unei familii din Bascov, între care un copil de cinci ani, au fost uciși în propria locuința, principalul suspect fiind un bărbat cu afecțiuni psihice.

UPDATE: Cei 5 oameni, printre care şi un copil, care au fost găsiți morți într-o casă din Bascov, lângă Piteşti, nu au fost înjunghiați, ci omorâți prin violență.

„În urma cercetărilor la fața locului, victimele au fost găsite cu urme de violență, nefiind vorba despre înjunghiere. Au fost lovite cu un obiect contondent. Cercetările sunt, încă, în desfășurare”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

Știrea inițială

O crimă cumplită a avut loc în Argeș. Cinci persoane, membri ai aceleiași familii, au fost găsite moarte în casă, transmite Realitatea Plus. Printre victime se află și un copil de cinci ani. Apelul la 112 a fost dat de un bărbat.

Din primele informații, se pare că soțul femeii ucise a sunat la poliție după ce a făcut descoperirea macabră. Bărbatul i-a găsit pe cei cinci membri ai familiei sale morți în propria casă. Mai exact este vorba despre soția sa, fiica de 5 ani, cei doi socrii și un cumnat. Toate cele 5 victime erau decedate în momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului. Cu toții au fost înjunghiați.

Polițiștii fac cercetări la fața locului și încearcă să afle ce s-a întâmplat în casa celor omorâți. Primul suspect este unul dintre frații soției bărbatului. Acesta ar avea probleme psihice și ar fi fost deja depistat de către oamenii legii. Totuși, ancheta este continuată pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Detalii oribile au ieșit la iveală în cazul crimei de la Bascov, în care 5 persoane au fost ucise cu lovituri de cuțit. Criminalul și-ar fi legat rudele înainte să le ucidă, scrie Fanatik.ro. Totodată, bărbatul care a comis crima ar fi încercat să-și ia viața într-o pădure, acolo unde s-a ascuns după ce a comis teribila faptă.

Principalul suspect se numește Viorel L., are 52 de ani și suferă de afecțiuni psihice. El locuia alături de cei doi părinți și de fratele lui, de profesie taximetrist. Se pare că acesta a suferit o criză atunci când i-a înjunghiat pe toți membrii familiei alături de care locuia, după care a traversat strada, până la locuința surorii lui, asistentă la Spitalul Militar Argeș. Femeia se afla acasă împreună cu fiica ei, iar individul le-a înjunghiat și pe ele.

Sursa: dcnews.ro stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română Două eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română după ce au obținut Premiul I la faza județeană a concursului. Alte două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea