Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

CRIMĂ la Sebeș! Orașul este în șoc! Un bărbat și-a ucis concubina în fața copiilor ei, iar apoi s-a predat la poliție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără de 21 de ani din Sebeș a fost ucisă azi-noapte de către concubinul său în vârstă de 28 de ani. Criminalul i-a aplicat femeii mai multe lovituri de topor în zona capului. Totul s-a petrecut în locuința în care se aflau cei doi copii minori ai femeii.

UPDATE: Autorul crimei se numește Ilie Şamu și a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. Potrivit anchetatorilor, profitând de faptul că concubina sa, victima Z.M.G., dormea pe un pat alături de cei doi copii minori ai săi, Șamu i-a aplicat o lovitură cu un cuțit în zona gâtului și mai multe lovituri în zona capului cu un topor metalic, cauzându-i leziuni care au condus la deces.

Gelozia se pare că a fost cea care i-a luat mințile bărbatului. Totuși, după ce a văzut ce a fost în stare să facă, a lăsat copii în grija unei rude, după care s-a predat polițiștillor.

Potrivit IPJ Alba, “azi-noapte, la ora 04.10, la Poliţia Municipiului Sebeş s-a prezentat S.I., de 28 de ani, din municipiul Sebeş, care a declarat că a omorât-o pe concubina sa.

La locuinţa bărbatului s-au deplasat poliţiştii din Sebeş care au identificat cadavrul lui Z.M.G., de 21 de ani, acesta prezentând mai multe leziuni în zona capului.

În cauză a fost constituită o echipă de cercetare complexă, condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Faţă de S.I. cercetările sunt continuate de Parchetul de  pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 188 alin. 1 din Codul Penal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea