Rămâi conectat

Ştirea zilei

CREȘELE din Alba Iulia vor fi ÎNCHISE începând de miercuri până pe 22 martie, cu posibilitatea de prelungire a măsurii

Ziarul Unirea

Publicat

în

CREȘELE din Alba Iulia vor fi ÎNCHISE începând de miercuri până pe 22 martie, cu posibilitatea de prelungire a măsuri.

Primăria municipiului Alba Iulia a luat decizia de închidere a tuturor unităților de creșă în perioada 11-22.03.2020. Perioada de întrerupere a activității creșelor poate fi prelungită în funcție de evoluția situației referitoare la COVID-19.

Personalul din creșe a informat deja părinții despre decizia Primăriei, precizează reprezentanții administrației locale.

Toate școlile din România vor fi închise de asemenea începând de miercuri, 11 martie, până în 22 martie, a anunțat premierul Ludovic Orban.

Ministrul interimar al Educației, Monica Anisie, a explicat că școlile vor fi închise de miercuri și nu de mâine pentru a lăsa părinților timp să caute soluții pentru a găsi pe cineva să stea cu copiii.

De asemenea, vor fi sistate stagiile în spitale pentru cursanții școlilor postliceale. Premierul a mai spus că firmelor și instituțiilor li se va solicita să permită angajaților să lucreze de acasă, în măsura în care acest lucru este posibil.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 AUGUST 2024: 424 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 5 AUGUST 2024: 424 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Cugir, Ocna Mureș și Sebeș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea