Rămâi conectat

Curier Județean

Costuri actualizate pentru bazinul de înot de la Sebeș. Investiția este finanțată de la bugetul local al județului Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Costuri actualizate pentru bazinul de înot de la Sebeș. Investiția este finanțată de la bugetul local al județului Alba

În cadrul ședinței ordinare din 23 mai, în vederea trecerii la faza de execuţie a lucrărilor, consilierii județeni au aprobat actualizarea devizului general la faza „proiect tehnic” la obiectivul de investiții „Bazin de înot Sebeş, judeţul Alba”, finanțat de la bugetul local al judeţului Alba.

Astfel, în urma elaborării proiectului tehnic, conform devizului general întocmit de proiectant, valoarea totală a investiţiei este de 16.136.541,59 lei, din care construcție + montaj 9.462.404,73 lei.

În aprilie 2023, când au fost aprobați indicatorii tehnico-economici, valoarea totală a investiţiei era de 14.271.474,24 lei, iar suma destinată pentru construcție și montaj de 12.311.906,02 lei.

Terenul pe care urmează să fie amplasat bazinul se află în str. Parcul Arini şi face parte din domeniul public al Judeţului Alba.

Lungimea bazinului va fi de 25 m x 12,5 m. Vor exista o zona de recepţie şi de aşteptare, cu vedere directă la bazin, o zonă administrativă prevăzută cu birouri pentru personal, o zonă de vestiare, grupuri sanitare, duşuri, dar şi o zonă secundară cu acces direct din bazin, care cuprinde cabinetul de prim ajutor şi un spaţiu de depozitare.

Într-un corp auxiliar vor fi amplasate vestiare destinate pentru copii și profesori, împreună cu o sală de antrenament, dar și o sală de fitness, cu vestiare și grupuri sanitare proprii. Va fi o delimitare între vestiarul destinat publicului general și vestiarele pentru elevi și profesori.

Accesul în zona de fitness se va putea face fie pe la interior, prin casa scării, fie direct de la exterior prin curtea de lumină. Aceasta din urmă, curtea de lumină, are rol multifuncțional.

Acolo se pot realiza evenimente multiple de tip cultural sau sportiv. Accesul auto și pietonal se va face din str. Parcul Arini, pe latura de sud-est a parcelei, pe o rampă de acces auto. Suprafaţa construită va fi de 1.360 mp, iar cea suprafața construită desfășurată de 1.877 mp.

Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea