Rămâi conectat

Societate

Cosmin Bruzan: „Merit să câştig titlul de Mister Boboc 2013 pentru că bine dispun lumea mereu”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cosmin Bruzan participă la Balul Bobocilor 2013 de la „HCC” pentru distracţie, socializare şi nu în ultimul rând pentru a câştiga titlul de Mister Boboc. Acesta practică beatbox-ul, activitate care îi oferă inspiraţie, libertate şi distracţie.

Cosmin este elev la profilul filologie intensiv franceză, iar ca şi sporturi practică: fotbal, tenis şi darts-ul.  Are 1,75 înălţime şi 60 de kilograme.  Ca orice adolescent la vârsta lui, în timpul liber preferă să iasă cu prietenii şi să se distreze.

Un model de urmat pentru Cosmin este Chello, interpretul trupei Paraziţii. La balul bobocilor acesta va dansa pe muzică hip-hop, dar nu pe cea a celor de la Paraziţii pentru că invitaţi sunt cei de la B.U.G. Mafia.

Dacă îţi place Cosmin Bruzan apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Mister Popularitate Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=467]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea