Corul Madrigal, Voltaj și concerte de muzică populară, la Alba Iulia, de 1 Decembrie

Corul Național de Cameră Madrigal, trupa Voltaj și formații de muzică populară vor concerta la Alba Iulia de Ziua Națională a României 2015.  

Voltaj 014Purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia a spus, luni, în cadrul unei ședințe extraordinare a  consiliului local că trupa Voltaj este dorința unui sponsor important al evenimentului, iar concertul Corului Madrigal va fi un moment care va marca 300 de ani de la existența Cetății Alba Carolina.

”Vom redimensiona toată sărbătoarea de 1 Decembrie la un nivel simbolic să nu spunem că nu există nimic. O vom stopa din punct de vedere al expansiunii sau al efervescenței.

Avem un moment în care, undeva în jurul datei de 30 noiembrie, printr-un concert cu Madrigal – trebuie să definitivăm și subiectul acesta – vom marca 300 de ani de la existența Cetății Alba Carolina. Nu am făcut-o într-un mod aparte în acest an deși știți că luna noiembrie este reprezentativă pentru acest lucru.

Vom avea un concert cu Voltaj pentru că Voltaj este undeva în dorința unui sponsor important din cadrul evenimentului. Nu putem ignora banii pe care ni dă sponsorul acela deoarece automat nu se mai dau din bugetul consiliului local”, a afirmat Mihai Coșer.

Concertele de muzică populară vor fi organizate de Consiliul județean Alba.

Ziua Națională va fi sărbătorite la Alba Iulia timp de 3 zile, în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie.

Programul complet al evenimentului va fi definitivat în zilele următoare.

Citește și SONDAJ: Sunteți sau nu de acord să se renunțe la focurile de artificii de ”Ziua Națională” și Revelion, la Alba Iulia, în memoria victimelor tragediei din ”Colectiv”

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

4 Comentarii

Sidonia 10.11.2015 at 11:29

traiasca oltenia, traiasca prazul, traiasca dumitrel, olteanul intre olteni!

ardelean 10.11.2015 at 12:05

Bine spus Sidonia ! „Bastinasii” din Alba sunt atat de prosti si inculti (oarecum explicabil avand in vedere ca majoritatea lingailor si-au luat Bacul la peste 30 de ani) asa incat un coate goale din Oltenia, in trecut mare amator de tras chiulul pe la vanatorile de vulpi organizate pe la Daciade, a ajuns sa faca si sa dreaga in acest judet care in trecut a reprezentat ceva pentru romanii din Ardeal !

codru 10.11.2015 at 12:13

Am fost duminică seara la Catedrală – la biserică – și ce să vezi? În ușa bisericii e drept în față când cobori scările spectacol cu tobe, alte instrumente țiuitoare munceau din zori. Mă gândesc că este destul loc pentru aceste formații și astfel de manifestări în ”Cetate”, nu în ușa bisericii! În nici un fel nu vreau să supăr pe nimeni, Doamne ferește, relatez și eu un aspect.

ha 11.11.2015 at 10:30

va mai lasa Soros sa organizati ziua nationala?

mare lucru…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...