Cornel Țălnar și Pavel Dorin Șerdean, fost viceprimar la Alba Iulia, implicați în vânzarea clubului Dinamo

Cornel Țălnar și Pavel Dorin Șerdean, fost viceprimar la Alba Iulia, sunt implicați în vânzarea clubului Dinamo.

ELIT

Dinamo este de vânzare și nu-l cumpără nimeni. Asta se știe. Ultimul eventual cumpărător anunțat este spaniolul Juan Jose Melero Marin, dar la fel de bine ar putea fi și Cosmin Contra unul dintre ei!

„Falanga de România” a părții spaniole este reprezentată de Cornel Țălnar și un avocat, tot român, cu care Cosmin Contra se știe foarte bine.

Mihail David - 2020

ProSport a dezvăluit că Ionuț Negoiță a semnat un precontract cu Juan Jose Melero Marin în care spaniolul se angaja să umple contul gol al lui Dinamo cu 500.000 de euro până vineri… până sâmbătă… până duminică…

Cornel Țălnar a fost la meciul de pregătire Dinamo – Rapid 1-0 de săptămâna trecută însoțit de un reprezentant al spaniolilor în România. FANATIK a aflat că este vorba despre Pavel Dorin Șerdean, fost viceprimar la Alba Iulia.

Pavel Dorin Șerdean s-a născut la Alba Iulia în urmă cu 51 de ani, este maestru al sportului, deținător al titlului de maestru FIDE la șah și a trecut în cariera de politician pe la mai multe partide, fiind viceprimar la Alba Iulia din partea PP-DD (Partidul Poporului – Dan Diaconescu) în perioada 2013-2015.

Sursa: fanatik.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...