Cornel Comșa: ”Mă voi opune actualelor condiții impuse RMGC”

Partidul Poporului Dan Diaconescu consideră că statul român nu se poate pune în genunchi în fața niciunei corporații, indiferent care este numele acesteia ori domeniul în care activează.

În județul Alba, Roșia Montană Gold Corporation a îngenuncheat PDL și PNL de ani buni de zile, apogeul acestei situații fiind atins în ședința de Consiliu Județean Alba din decembrie 2012, când, pe un text de memorandum redactat aparent de PR-ul RMGC, consilierii județeni ai PDL și USL au fost fortați să semneze și să consimtă că statul român este impotent atunci când este vorba de exploatarea resurselor minerale.

ELIT

În ceea ce privește recenta decizie de accelerare a proiectului Roșia Montană și exploatarea zăcămintelor în termeni total nefavorabili statului român, PP-DD se opune termenilor contractuali actuali, așa cum au fost ei prezentați public.

Considerăm că redevența crescută de la 4 la 6% și promisele investiții suplimentare în protejarea mediului sunt paleative.

Ieri, în ședința inaugurală a sesiunii parlamentare de toamnă, președintele Camerei a propus crearea unei comisii parlamentare dedicate proiectului Roșia Montană. Reprezentantul PP-DD în această comisie voi fi eu, și vă asigur că mă voi opune actualelor condiții impuse RMGC, chiar și cele „re-negociate”, întrucât pun interesul statului român deasupra celor partinice și personale.

ADEZIUNE PLUS

Cornel COMȘA, deputat PP-DD de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

3 Comentarii

Le are cu..... 3 septembrie 2013 at 19:36

Salut d-le Comsa,dar oare PPDD mai are sediu de partid in Alba Iulia si in alte localitati din judet caci parca totul s-a evaporat.Bine ca din 16.9.2013 Dan Diaconescu reporneste OTV-ul din Italia pe satelit din Londra .Hai ai nostrii….

PARTIDUL DIN TOMBERON pp-dd-zero tv. 4 septembrie 2013 at 8:16

Nu ve-i face nimic ptr. ca partidul vostru e in TOMBERON!

th 5 septembrie 2013 at 3:26

– Felicitari ! Toata stima………………

Comentariile sunt oprite