Rămâi conectat

Curier Județean

Copil de 7 ani accidentat grav la Bistra, în timp ce se deplasa pe biciletă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un băiat de 7 ani a fost grav accidentat, în timp ce circula regulamentar pe  strada Rude, din comuna Bistra, de către o autoutilitară condusă de un tânăr din Câmpeni.

Șoferul se pare căcircula cu o viteză prea mare pentru condițiile de drum și a intrat pe contrasens, acroșându-l pe minor.

Potrivit IPJ Alba, în data de 13 august 2012 orele 1930 , Poliţia Oraşului Baia de Arieş, a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Rude, din comuna Bistra, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că I.C.C., de 26 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Păşteşti – Valea Mare, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens unde a acroşat un minor de 7 ani, care circula pe bicicletă.

În urma accidentului minorul a suferit multiple leziuni la nivelul membrelor precum şi un traumatism cranio cerebral, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări pe Transalpina, la Săsciori și Șugag, pentru stabilizarea zonelor cu pericol de căderi de pietre

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări pe Transalpina, la Săsciori și Șugag, pentru stabilizarea zonelor cu pericol de căderi de pietre CNAIR a lansat o licitație pentru lucrări de asigurare a versanților împotriva căderilor de pietre pe șase sectoare din drumul național DN 67 C – Transalpina. Tronsoanele se află pe raza comunelor Șugag (județul Alba) și Jina (județul Sibiu). […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea