Rămâi conectat

Politică Administrație

Continuă investițiile la Spitalul Orășenesc Cugir – Contract de peste 300.000 de lei pentru aparatură medicală modernă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Orasenesc Cugir a semnat contractul de finanțare pentru suma de 318 000 lei cu Direcția de Sănătate Publică Alba pentru alocarea prin transfer din bugetul Ministerului Sănătății a sumelor destinate cheltuielilor de natura investițiilor.

spital cugir2,,În cel mult doua luni, Spitalul Orășenesc Cugir  va avea aparatură medicală modernă pe specialitățile cardiologie, radiologie și camera de gardă. Unul  dintre obiectivele asumate de conducerea unității în acest mandat a fost acela de a eficientiza utilizarea resurselor financiare și consider că prin achiziționarea acestor aparate vor fi reduse substanțial costurile legate de investigațiile medicale care se efectuează la nivelul Spitalului Orășenesc Cugir. Vom digitaliza aparatul de roentgen diagnostic Riviera Blade pe care il detinem, astfel incat sa fie inlaturate cheltuielile ocazionate de achizitionarea consumabilelor necesare si prelucrarea filmelor, iar rezultatele vor putea  fi stocate si eliberate in format electronic, in asa fel incat pacientul sa poata  sa le transmita, in vederea interpretarii, oricarui medic din tara si nu numai  ” a declarat Managerul Spitalului – Jr. Arion Florin.

“De asemenea, vom achizitiona un  echocardiograf Doppler bidimensional care va creste calitatea serviciilor oferite in compartimentul Cardiologie. Ecografia este o metoda imagistica sigura, fara efecte adverse asupra structurilor examinate, usor accesibila, fara costuri mari si care poate vizualiza orice structuri anatomice. Totodata, ne vom dota cu un analizor urgenta hematologie, un analizor urgenta biochimie si un aparat de ventilatie mecanica, care vor creste calitatea serviciilor medicale oferite la Camera de garda si vor reduce cheltuielile ocazionate de efectuarea analizelor de laborator.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea