Rămâi conectat

Actualitate

Contestații Titularizare 2014. Peste 100 de cadre didactice din Alba au cerut recorectarea lucrărilor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultatele examenului de Titularizare 2014 au fost publicate vineri, 25 iulie, iar cadrele didactice au avut timp două zile să depună contestații. 22,3% dintre acestea, adică 103 dascăli și-au exercitat dreptul legal și au cerut recorectarea lucrărilor. Cele mai multe lucrări trimise pentru recorectare sunt ale învățătorilor, educatoarelor și profesorilor de educație fizică.

Amintim că în județul Alba pentru proba scrisă de Titularizare 2014 s-au înscris 557 de candidați, 69 au absentat, 27 s-au retras din examen, iar 461 de lucrări au fost trimise pentru corectare. Rata de promovare la examenul de Titularizare 2014 este mai mică în județul Alba (75,1%), decât la nivel național (79,88%), înainte de soluționarea contestațiilor.

Majoritatea lucrărilor care au fost trimise pentru recorectare au note apropiate de 5.00, sau 7.00, dar există un număr foarte redus de dascăli nemulțumiți deși au peste nota 7.00.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii au trebuit să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Rezultatele finale ale examenului de titularizare vor fi afișate în data de 30 iulie 2014, conform calendarului publicat de Ministerul Educației Naționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi medicamente gratuite și compensate pentru români, de la 1 mai: Lista completă a tratamentelor care vor fi decontate de CNAS Ministerul Sănătății a anunțat pe data de 23 aprilie că vor fi introduse medicamente gratuite și compensate pentru mai multe categorii de pacienți. Prin intermediul unei hotărâri de la Guvernul României, de la data […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea