Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Cont pentru donații în sprijinul copiilor rămași orfani după tragedia din Abrud, deschis de primarul orașului. Petronela Narița, femeia decedată în accidentul provocat de soțul său, va fi înmormântată luni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Petronela Narița, femeia în vârstă de 31 de ani, care a decedat vineri în accidentul mortal provocat de soțul său care a condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice va fi înmormântată luni, 7 august.

Slujba se va desfășura la biserica din Abrud Sat, începând cu ora 16.00. Trupul femeii va fi îngropat în satul Soharu, unde s-a născut și a crescut. Primarul din Abrud  a deschis un cont pentru sprijinirea financiară a celor patru copii rămași orfani de mamă la Banca Transilvania, Agenția Abrud: RO71BTRL00101201340917XX, pe numele Simina Viorel

Petronela Narița a fost nepoată a primarului din orașul Abrud, Nicolae Simina. Acesta a declarat că va susține înmormântarea acesteia și se va implica, alături de alți locuitori din zonă, pentru ca cei patru copii să aibă o casă a lor. ”Mâine (astăzi – n.r.) o să deschid un cont pentru că sunt foarte mulți care vor să doneze. Acești copii trebuie să aibă o casă a lor. Voi face tot posibilul ca acest lucru să fie realizat. Trebuie să aibă condiții ca să poată merge la școală”, a spus, ieri, primarul Nicolae Simina.

Gestul nesăbuit al bărbatului a făcut ca patru copii să rămână fără mamă la o vârstă fragedă: Flavia (12 ani), Ianis (10 ani), Andreea (9 ani) și Darius (6 ani). După finalizarea cercetărilor, sâmbătă dimineața, tatăl copiilor a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. În aceeași zi, Narița Flavius Dorel a fost prezentat de către Parchet la Judecătoria Cîmpeni cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a admis în parte solicitarea procurorilor și a decis, tot sâmbătă, arestarea inculpatului pentru 20 de zile. Hotârârea instanței poate fi contestată la Tribunalul Alba.

Inculpatul este cercetat pentru săvârșirea a trei infracțiuni: ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. Fiecare dintre cele trei infracțiuni sunt pedepsite de Codul Penal cu închisoare de la 1 la 5 ani. În mod normal, bărbatul nu poate să scape fără o pedeapsă cu executare.

Cei patru copii au rămas acum în îngrijirea unei bunci, la care vor sta până ce va începe școala. Oamenii din zonă vorbesc despre faptul că bărbatul conducea aproape zilnic mașina pe drumul respectiv, de acasă și până la drumul național, fără permis. Este foarte posibil ca de multe ori să se fi aflat sub influența băuturilor alcoolice. Așa și-a dus copiii la școală în ultimii ani, el fiind angajat la o firmă în Gura Roșiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea