Rămâi conectat

Ştirea zilei

Construirea unui nou Hipermarket Kaufland, în Municipiul Alba Iulia, încă un pas spre realizare: A fost solicitat avizul din partea APM Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Construirea unui nou Hipermarket Kaufland, în Municipiul Alba Iulia, încă un pas spre realizare: A fost solicitat avizul din partea APM Alba

Kaufland România a solicitat avizul de mediu pentru construcția unui nou hipermarket Kaufland în Municipiul Alba Iulia. Valoarea investiției este de aproximativ 4.000.000 de lei fără T.V.A.

Obiectul studiului il constituie construirea unui magazin de tip Hipermarket Kaufland cu respectarea legislatiei si normelor in vigoare, ca dotari, echipare, amenajari si accese cu suprafata aproximativa de 6090 mp.

În magazin se vor comercializa produse alimentare şi nealimentare. Conceptul de funcţionare grupeaza mai multe zone principale cum ar fi: sala de vanzare, dependintele destinate clientilor, depozitul de aprovizionare marfa, încăperile tehnice şi administrative.

Magazinul este structurat pe mai multe zone:

– zona de acces principala- pentru public
– zona de vanzare pentru public
– zona de receptie a marfurilor
– zonele de depozitare
– zona anexelor tehnice
– zona administrativa si a grupului social

Amplasamentul propus este situat în zona Nord – Estică a oraşului Alba Iulia cu acces din str. Tudor Vladimirescu şi str. Livezii, pe o fostă zonă industrială, actual cu caracter comercial şi de servicii. Terenul destinat hipermarketului propus este delimitat conform planului topografic şi are suprafata de 22 181 mp conform extrasului CF cu nr. 101578. Incinta studiata este formata dintr-o parcela delimitata astfel:

• La Nord – PENNY MARKET
• La Vest – str. T. Vladimirescu
• La Est – str. Livezii
• La Sud – proprietate privată – servicii

Terenul are front la str. Tudor Vladimirescu şi Livezii. Accesul pietonal si auto este asigurat de pe aceaste strazi conform planului de situatie anexat.

Folosinta actuala

Parcela care face obiectul prezentei documentatii este in prezent un teren pe care se afla constructii existente care urmează a fi demolate, obţinându-se Autorizaţia de desfiinţare nr. 20 din 13.10.2020

Clădirile au funcţiuni după cum urmează: depozitare, administrativă, comercială şi birouri. Caracterul zonei este unul de servicii si comert.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea