Rămâi conectat

Ştirea zilei

Construim viitorul tinerilor, construim viitorul nostru

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Copiii reprezintă viitorul nostru, speranţa zilei de mâine. Este esenţial pentru o lume ce speră la evoluţie să avem grijă de copiii noştri şi educaţia lor. Şi cine este mai abilitat să facă acestea dacă nu şcoala pe deoparte iar pe de altă parte familia. Avem în vedere faptul că gândurile de astăzi ale tinerilor noştri le vor defini viaţa de mâine de aceea, noi, cadrele didactice de la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” Cugir dorim să formăm tinerei generaţii un comportament bazat pe respectarea obligatorie a unor principii .
Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” Cugir este una dintre şcolile reprezentative ale judeţului Alba care oferă servicii de educaţie şi formare profesională pentru tinerii şi adulţii din oraşul Cugir, din judeţ şi din Regiunea Centru.
După cum reiese şi din misiunea şcolii, serviciile oferite de şcoală au la bază calitatea, performanţa, promovarea valorilor naţionale şi europene, egalitatea de şanse şi învăţarea pe tot parcursul vieţii. Oferta de formare a şcolii este în permanenţă armonizată cu cerinţele pieţei muncii iar tranziţia de la şcoală la piaţa muncii este o prioritate a şcolii.
Relaţia dintre elevi şi profesori se bazează pe dragoste, respect, acceptare şi încredere. Conducerea şcolii este permanent preocupată de îmbunătăţirea bazei materiale, îmbunătăţirea educaţiei prin formarea continuă a cadrelor didactice şi educaţia pentru o dezvoltare durabilă.
Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” Cugir prin premiile obţinute în decursul anilor şi prin exponatele existente în şcoală confirmă valoarea sa, nivelul de implicare, seriozitatea şi dăruirea partenerilor implicaţi în activităţile desfăşurate în instituţia noastră.
În calitate de manager al acestui colegiu, voi promova şi voi stimula cooperarea cu şcoli şi universităţi din România şi cu alte instituţii similare din alte ţări europene în vederea asigurării calităţii în educaţie. Nu putem spune că ceva e suficient în ziua de azi, pentru că este deja o mare greşeală. Drumul pe care ne aflăm este un drum în pantă ascendentă pe care trebuie să-l urcăm cu viteză din ce în ce mai mare. Atât din punct de vedere didactic, dar şi ştiinţific, trebuie să creăm acele certitudini care să apropie teoria de practică, să  eficientizăm la maxim, să optimizăm continuu.
În acest context, Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu ” Cugir trebuie să se situeze pe viitor la o cotă superioară de profesionalism şi probitate ştiinţifică. Deschiderea spre nou este demonstrată şi de multitudinea de proiecte locale, judeţene şi naţionale  în care este implicată şcoala prin elevii şi cadrele sale didactice, preocupate în permanenţă de dezvoltarea personală .
Mulţumim tuturor celor care cred în noi.
Director, prof.
Camelia DUMITREAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC Mark Hancheș este mândria Școlii Gimnaziale Ciugud. Tânărul a luat 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze mai departe matematică-informatică la HCC. Citește și: FOTO | Țupu Miruna și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea