Ziarul Unirea

Consiliul Local Aiud se reuneşte miercuri, în şedinţă ordinară. Super afacerea imobiliară revine pe ordinea de zi

Consilierii locali din Aiud vor supune votului 26 de proiecte de hotărâre, printre care şi un proiect de hotărâre respins în ultima şedinţă, privind însuşirea raportului de evaluare şi aprobarea vânzării prin licitaţie publică a unui teren extravilan în suprafaţă de 29.545 de metri pătraţi,  situat administrativ în Parcela Boganci, al cărui proprietar este muncipiul Aiud. Este vorba despre o super afacere imobiliară– Primăria Aiud intenţionând să scoată la licitaţie un teren de 3 hectare cu doar 68 de bani metrul pătrat.

Ordinea de zi a ședinței:

ELIT

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitaţie publică a imobilului teren înscris în CF nr. 78641 Aiud, nr. topografic/cadastral 78641, în suprafaţă totală de 29545 mp, situat administrativ în parcela „Boganci”.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei de parcelare şi schimbarea categoriei de folosinţă a imobilului teren înscris în CF nr. 70557 Aiud, cu nr. top. 565/1/1/1, în suprafaţă de 32 mp, situat administrativ în Aiud, str. Transilvaniei, la limita blocului A4.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetare la 31.03.2013 a Centrului Cultural “Liviu Rebreanu” Aiud.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetare la 31.03.2013 a Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetare la 31.03.2013 a Spitalului Municipal Aiud.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuţiei bugetare la 31.03.2013 a Municipiului Aiud.

7. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2013.

8. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local.

9. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Centrului Cultural Liviu Rebreanu Aiud.

10. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Consiliului Comunitar Consultativ înfiinţat prin HCL nr. 253 din 22.12.2005.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii Contractului de acordare servicii social-medicale, între Municipiul Aiud şi Caritas Alba Iulia – Îngrijire la Domiciliu, punct de lucru Aiud

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii contractului de prestări servicii logopedie încheiat între Municipiul Aiud şi Cabinet individual de logopedie Balogh Csilla Katalin.

13. Proiect de hotărâre privind concesionarea prin licitaţie publică a parcelei nr. 11, imobilul teren şi construcţii situat administrativ în Aiud, str. T. Tudoran nr. 5, cu destinaţia “activităţii de creşterea şi dresajul câinilor”.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea schimbării titularului contractului de închiriere nr. 6074/12.06.2013 încheiat între Consiliul Local Aiud şi SC SUPER MAG G.I. SRL, urmând ca titularul să devină Groza Ioan – persoană fizică.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea plăţii cotizaţiei pentru Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “Alba de Jos”.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea plăţii cotizaţiei pentru Asociaţia „Ţara Vinului”.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea autorizaţiei taxi atribuită transportatorului autorizat SC Cic Speed Taxi SRL.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între Consiliul Local Aiud şi Asociaţia Hip-Tep Aiud, în scopul accesării programului „Împreună pentru fiecare” – componenta proiecte de mediu, finanţată de Grupul Rompetrol România – Proiectul „Grădina Veselă”.

19. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între Consiliul Local Aiud şi Asociaţia „Ciumbrud – Plant” în scopul promovării culturilor de trandafiri.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat între Primăria Municipiul Aiud, Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” şi Clubul de turism sportiv ”Acropolis”, în scopul accesării programului „Împreună pentru fiecare” – componenta proiecte de mediu, finanţată de Grupul Rompetrol România – Proiectul „Şcoală în casa Plantelor”.

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea programului pentru acordarea de finanţări nerambursabile în anul 2013, în condiţiile Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al Municipiului Aiud alocate pentru activităţi nonprofit de interes local.

22. Proiect de hotărâre privind însuşirea evaluării şi vânzarea prin licitaţie publică deschisă a apartamentului nr. 7, situat administrativ în Aiud, str. Ax. Sever, bloc 11, sc. D, etaj I, jud. Alba.

23. Proiect de hotărâre privind însuşirea evaluării apartamentului nr. 10 situat administrativ în Aiud, str. Ax. Sever, bloc 23, sc C, etaj I

24. Proiect de hotărâre privind însuşirea patrimoniului public al Municipiului Aiud aprobat prin HCL nr. 63/2002, cu modificările şi completările ulterioare.

25. Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării în custodie de către Municipiul Aiud a unor bunuri de patrimoniu de la Arhiepiscopia Alba Iulia – Parohia Ortodoxă Gîrbova de Sus.

26. Proiect de hotărâre privind aprobarea numărului de burse sociale pentru elevii din învăţământul preuniversitar de stat din Municipiul Aiud aferent semestrului I al anului 2013.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

67 de persoane sancționate de către polițiștii din Alba pentru nerespectarea măsurilor și normelor de protecție împotriva COVID-19. Activățile de verificare ale IPJ Alba continuă

Continuă activitățile Inspectoratului de Poliție Județean Alba în vederea verificării modului în care se respectă prevederile Legii nr 55 din… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Meciurile de baraj de la Cugir, Galtiu și Ocna Mureș, cu spectatori! Noile măsuri, anunțate de președintele Iohannis

Printre măsurile de relaxare anunțate, în cursul zilei de joi, de către președintele Klaus Iohannis se numără și redeschiderea stadioanelor,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

13 ianuarie: Exponatul lunii la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia. Depozitul de bronzuri de la Gâmbaș

Miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 1100, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia va fi vernisat exponatul lunii ianuarie: Depozitul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Nevoie URGENTĂ de donatori la Centrul de Transfuzie Alba: Ce grupe de sânge au stoc insuficient

Centrul de Transfuzie Sanguină Alba face un apel către cetățenii județului, pentru a dona de urgență sânge, în special cei… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

A prezentat polițiștilor un permis de conducere italian, care se presupune că este fals. Tânăr din Lunca Mureșului, CERCETAT de polițiști

Polițiștii din Ocna Mureș au oprit, în data de 11 ianuarie, un tânăr din comuna Lunca Mureșului, care a prezentat… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Veteranul de război Gheorghe Tamaș din Daia Română, sărbătorit la 98 de ani de reprezentanți ai Armatei Române și oficialități

Veteranul de război Gheorghe Tamaș din Daia Română a fost omagiat la împlinirea venerabilei vârste de 98 de ani de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

FOTO| Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a fost RENOVATĂ pentru iubitorii de carte, cu dizabilități

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba este instituția publică de cultură care are rolul de a gestiona documente și baze de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

profesorul 22 aprilie 2013 at 22:28

L-as invita pe domnul primar sa mai parcurga strazile orasului pe jos ptr a observa starea deplorabila a capacelor de canal care unele chiar stau sa cada fiind adevarate capcane pentru pietoni .Pana acmum un an va-ti plans ca nu aveti bani,de un an sunt ai dumneavoastra la guvernare si tot na-ti facut nimic.Halal primar (trantor mai bine zis)

Comentariile sunt oprite