Rămâi conectat

Politică Administrație

Consiliul Județean oferă 2,2 milioane de lei pentru modernizarea a 3,4 km din DJ 107

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba a lansat licitația pentru modernizarea unui sector de drum situat pe DJ 107, pe teritoriul administrativ comunei Ohaba, între localitățile Colibi și Tău, în lungime de 3,435 km.

Valoarea estimată fără TVA este cuprinsă între 2.009.699 și 2.210.669 de lei, bani ce vor fi plătiți din bugetul județului.

”Circulația pe acest sector se desfășoară anevoios în special în perioadele ploioase, datorită inexistenței unei îmbrăcăminți rutiere moderne, structura rutieră actuală fiind formată dintr-o împietruire existentă cu o grosime variabilă cuprinsă între 10-15 cm”, se arată în memoriul tehnic.
Documentația de atribuire cuprinde 5 caiete de sarcini pentru fiecare tip de lucrări ce trebuie să fie executate, respectiv terasamente, fundații de balast, straturi de bază din piatră spartă, straturi din bază din mixturi asfaltice cilindrate executate la cald și îmbrăcăminți rutiere bituminoase.

Termenul de finalizare este de 4 luni, începând de la data atribuirii contractului.

Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut iar data limită de depunere a ofertelor este 19 septembrie 2012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea