Rămâi conectat

Sport

Consiliul Judeţean alocă fonduri pentru sala de sport a Colegiului „I.D. Lăzărescu” Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În bugetul Consiliului Judeţean Alba aprobat săptămâna trecută se regăseşte şi suma de 180 mii de lei (1,8 miliarde de lei vechi), bani alocaţi de instituţia judeţeană pentru finalizarea lucrărilor la sala de sport a Colegiului Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir.
Vestea a luat prin surprindere conducerea colegiului care face de mai bine de doi ani demersuri să primească fonduri pentru această importantă investiţie necesară sănătăţii şi recreerii elevilor. Directorul colegiului, ing. Camelia Dumitrean, ne declara, după aflarea veştii, că tergiversarea nefinalizării sălii de sport ar fi creat dificultăţi în relaţia şcolii cu elevii şi chiar cu părinţii acestora în condiţiile în care pe timp de iarnă nu se puteau ţine ore de sport în respectiva sală. „Având în vedere gestul neaşteptat din partea Consiliului Judeţean, doresc să mulţumesc pe această cale domnului preşedinte Ion Dumitrel, tuturor consilierilor care şi-au dat acordul pentru ca instituţia noastră să-şi rezolve una din marile probleme cu care se confruntă de atâta vreme”, a dorit să transmită d-na Dumitrean. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

AC „Mica Romă” Blaj, locul 8 la ECC Cross Country, Under 20, echipe, masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

AC „Mica Romă” Blaj s-a clasat pe locul 8 la ECC Cross Country, Under 20, echipe, masculin, concursul disputându-se în Portugalia. Echipa AC „Mica Romă” Blaj s-a clasat pe locul al 8-lea în ierarhia pe echipe, masculin, Under 20, la ECC Cross Country, competiție atletică ce se desfășoară în Portugalia, la Albufeira. Clubul din Blaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea