Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Consiliul Județean Alba majorează capitalul social al „Parcului Industrial Cugir” SA cu 200.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În ședința ordinară de Consiliu Județean ce va avea loc miercuri, 27 martie, aleșii vor supune votului  majorarea capitalului social al societății comerciale „Parcul Industrial Cugir” SA  cu 200.000 de lei. Suma reprezintă un sprijin financiar pentru continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a căilor de acces și transport din cadrul Parcului Industrial, începute anul trecut.

Asfel, potrivit raportului de specialitate atașat proiectului de hotătâre, “reabilitarea şi modernizarea căilor de acces şi transport în interiorul parcului, pentru utilizarea în bune condiţii a spaţiilor de folosinţă comună şi asigurarea utilităţilor şi serviciilor necesare reprezintă obiectivul principal al contractului multianual. derulat în cadrul proiectului, „Reabilitarea/modernizarea căilor de acces şi transport în Parcul Industrial Cugir”, având o valoare totală de 1.134.841 lei fară TVA

Pentru anul 2012 au fost prevăzute şi s-au efectuat lucrări de reabilitare şi modernizare în baza contractului multianual, în suma de 500.000 lei.

Pentru anul 2013 Societatea Comercială „Parcul Industrial Cugir” SA solicită prin adresa nr.3 8/19.02.2013 înregistrată Ia registratura Consiliului judeţean Alba sub nr. 2250 din 19.02.2013, susţinere financiară pentru continuarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a infrastructurii din interiorul parcului, fonduri pe care societatea nu le poate acoperi în totalitate din resurse proprii.

Având în vedere cele prezentate mai sus, considerăm oportună iniţierea Proiectului de hotărâre nr.49/15 martie 2013, privind majorarea capitalului social al ‘Societăţii Comerciale „Parcul Industrial Cugir” SA cu suma de 200.000 lei.”

În  momentul de faţă în incinta Parcului Industrial Cugir, al cărui acţionar unic este Consiliul Judeţean Alba, funcţionează 32 de societăţi comerciale, care au împreună peste 430 de angajaţi. Acestea activează în domenii ca: prelucrări mecanice  prin aşchiere, tratamente termice, reparaţii utilaje industriale, confecţii metalice, prelucrarea lemnului, prelucrarea pielii, producţie de mobilă, comerţ cu amănuntul, consultanţă tehnică, economică, juridică, CAR, şcoala de şoferi, fabricarea articolelor de papetărie, croitorie. PIC a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri în valoare de peste 1,5 milioane de lei.

Angajaţii PIC se ocupă cu administrarea imobilelor şi cu distribuţia de utilităţi – apă, canal, energie, gaze naturale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Locuitorii din Abrud, fără apă potabilă luni după-masa, din cauza unei avarii: Furnizarea, sistată pe două străzi din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locuitorii din Abrud, fără apă potabilă luni după-masa, din cauza unei avarii: Furnizarea, sistată pe două străzi din oraș Locuitorii din Abrud au rămas fără apă potabilă luni după-masa, din cauza unei avarii. Furnizarea a fost sistată pe două străzi din oraș. Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea