Rămâi conectat

Ştirea zilei

Consilierul local, Horaţiu Clepan considerat incompetent de directorul STP să verifice activitatea firmei de transport

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

STPÎn cadrul unei conferinţe de presă a PSD Alba, consilierii locali Horaţiu Clepan şi Bogdan Medrea au redeschis subiectul Societăţii de Transport Public Alba şi au prezentat iniţiativa din Consiliul Local prin care 8.950 de elevi vor avea un abonament gratuit, (care costa 67 de lei) din 15 septembrie. Totodată, social democraţii şi-au arătat nemulţumirea vizavi de faptul că STP Alba nu a prezentat cheltuielile cu motorina, piesele de schimb, salarii şi numărul de curse, ba chiar mai mult, au pus la îndoială competenţa consilierului Clepan de a verifica Societatea de Transport Public şi au solicitat o firmă de audit.

Cu această ocazie consilierul Horaţiu Clepan îi transmite directorului Stelian Nicola că este competent să-i verifice activitatea, fiind de profesie economist şi deţine o firmă de transport din anul 2.000. Bogdan Medrea face o paralelă cu Societatea de Transport din Sebeş care circulă fără finanţarea Consiliului Local, singura sursă din care câştigă bani, fiind vânzarea biletelor. Aceştia susţin în continuare că nu vor vota proiectul STP în consiliu până nu se conving că banul public nu este risipit. „Directorul STP, Stelian Nicola a venit cu o idee, ca o firmă de audit să verifice activitatea. Noi credem că nu este cazul să angajăm o firmă de audit. Am cerut cinci puncte în care să ne explice pe ce se duc banii și nu să se cheltuiescă alți bani pe o firmă de audit. Dacă ei ne răspund la cele cinci puncte, noi vom vota cu două mâini”, a declarat Bogdan Medrea, care completează „Noi considerăm că şi în Alba, Societatea de Transport Public poate funcţiona la fel ca şi în Sebeş, iar administraţia locală poate face şi altceva cu 3.5 milioane de euro”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea