Consilierul județean PMP Traian Ursaleș vrea RE-UNIREA Basarabiei cu România

La ultima sedinta a Consiliului Judetean Alba, consilierul judetean PMP, Traian Nicolae Ursales, a cerut presedintelui Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel, ca urmatoarea sedinta a Consiliului Judeten Alba sa aiba loc in data de 27 martie, atunci cand se vor implini 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania.

In acest sens, consilierul popular a depus la Registratura Consiliului Judetean Alba, un proiect de hotarare, insotit de o declaratie de unire a Republicii Moldova cu Romania, care vor fi supuse la vot la sedinta ordinara de la sfarsitul lunii martie.

Nu cred ca vom putea sarbatorii centenarul Marii Uniri, fara ca Basarabia sa faca parte din Romania. In acest sens trebuie sa venim in sprijinul celor peste 120 de localitati din Republica Moldova care au votat Unirea cu patria mama si va trebui sa actionam destul de repede, pentru ca , pana la 1 decembrie 2018, sa aiba loc reunificarea celor 2 state romanesti. Numai asa putem sarbatori intr-un mod glorios, centenarul Marii Uniri la 1 decembrie 2018”, a declarat consilierul judetean Traian Ursales.

Ideea consilierului judetean Ursales, a fost imbratisata si de alti consilieri judeteni, iar la sfarsitul sedintei Consiliului Judeten, a luat cuvantul si presedintele Consiliului Unirii din Republica Moldova, care a facut un apel catre toti consilierii judeteni, ca fiecare in localitatile lor,  sa sprijine Unirea, prin aceste declaratii de re-unire a celor 2 state romanesti. Asadar, la initiativa consilierului popular Ursales, iata ca si in Judetul Alba se fac pasi importanti spre Unirea celor 2 state romanesti.

Doamne ajuta!

Traian Ursaleș

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

TH 17 martie 2018 at 14:22

FELICITARI !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...