Rămâi conectat

Actualitate

CONFLICTUL din Ucraina: Generalii SUA știu ziua în care Vladimir Putin va ordona invazia. SCENARIILE prezentate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CONFLICTUL din Ucraina: Generalii SUA știu ziua în care Vladimir Putin va ordona invazia. SCENARIILE prezentate

Generalii din armata SUA au prezentat factorilor de decizie mai multe scenarii posibile privitoare la situația din Ucraina. În acest moment, la Washington, principalul scenariu luat în considerare este cel în care Vladimir Putin va ordona invadarea Ucrainei, după ceremonia de începere a Jocurilor Olimpice de la Beijing.

Jumătatea lunii februarie este data la care tot mai mulţi generali americani şi britanici cred că Vladimir Putin va da ordinul de atac asupra Ucrainei. Ar aştepta liderul de la Kremlin să treacă ziua de 4 februarie, când are loc ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing, pentru a nu-i strica planurile marelui său aliat, Xi Jinping, informează Observator.

”Cred că vor fi zeci de mii sau sute de mii de refugiaţi care se vor muta spre est, spre Moldova, spre Ungaria, spre Slovacia, spre Polonia, afectând, în final, România”, spune Ben Hodges, locotenent-general armata SUA.

De asemenea, Marea Britanie lucrează pe același scenariu, al unei invazii care va începe la mijlocul lunii februarie și vor disloca mai multe trupe în Estonia, dar și sprijin aerian la Marea Neagră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii În căutare de bani pentru a acoperi găurile din buget, Guvernul trimite ANAF-ul după contribuabilii suspectați că nu-și declară sursele de venit. Agenția Națională de Administrare Fiscală i-a luat, din nou, la ochi pe românii care fac bani din chirii. „Autoritățile de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea