Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Conflict ”tranșat” în stradă: victima s-a ales cu răni pe față, agresorii cu dosar penal

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată miercuri, prin apelul de urgenţă 112,  că pe strada Vasile Goldiş din municipiul Alba Iulia, un bărbat a fost agresat fizic de două persoane şi este căzută pe stradă.

Poliţiştii din patrula de siguranţă publică ce s-au deplasat imediat la locul evenimentului semnalat, au găsit căzut pe trotuarul din faţa unui bloc un bărbat ce prezenta urme de violenţă în zona feţei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din primele investigaţii efectuate s-a stabilit că victima, un bărbat de 33 de ani, domiciliat în comuna Şona, judeţul Alba, a fost agresat de Daniel I.C. de 38 de ani şi Nicolae D.T. de 21 de ani, ambii domiciliaţi în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, pe fondul unui conflict mai vechi dintre aceştia.

De asemenea s-a mai stabilit faptul evenimentul, produs în plină stradă, a provocat un sentiment de nesiguranţă publică şi indignarea cetăţenilor aflaţi în zonă în momentul agresiunii, fapt pentru care poliţiştii au întocmit un dosar penal, în care, faţă de cei doi agresori se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire.

Cercetările continuă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noua lege a salarizării: Unele lefuri s-ar putea dubla de anul viitor. Care sunt domeniile vizate Noua lege a salarizării ar putea intra în vigoare de anul viitor, adică din 2025. Potrivit ministrului Muncii, niciun salariu de la stat nu va scădea. IT-iștii, profesorii și personalul medical vor avea parte de cele mai mari majorări. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea