Rămâi conectat

Politică Administrație

Conducere nouă la TNL Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Foto.Alegeri.TNL.Aiud-02.02.2014Duminică, 2 februarie, s-a desfășurat Adunarea Generală a Organizației de Tineret a PNL Aiud, la care au participat în jur de 50 de persoane, membrii sau simpatizanți ai Partidului Național Liberal.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unor lideri locali ai PNL, în frunte cu primarul Horațiu Josan, președintele PNL Aiud. Astfel, au luat parte la Adunarea Generală a tinerilor liberali din Aiud: Romulus Popa, Martin Florea și Dorin Roșca (vicepreședinți PNL Aiud), Pavel Cociș (secretar PNL Aiud) și mai mulți consilieri locali PNL și membri în cadrul BPL PNL Aiud.

Ședința a fost condusă de Cristian Radu, președintele TNL Alba, alături de care au mai participat: Adrian Simion (purtător de cuvânt al PNL Alba), Emil Toma (vicepreședinte TNL Alba), Cristi Puie (secretar general TNL Alba), Lupu Ovidiu și Lupșe Andrei (vicepreședinți ai TNL Alba).

În discursurile lor, vorbitorii (Horațiu Josan, Cristian Radu, Romulus Popa și Adrian Simion) le-au transmis tinerilor liberali aiudeni toată susținerea pentru viitoarele proiecte ale TNL Aiud. De asemenea, au fost aduse în discuție: momente importante din istoria PNL la nivel național și local, proiecte importante pe care PNL și TNL le susțin la nivel național, regional și local și modul în care partidul se va pregăti pentru anul electoral 2014. S-au punctat, de asemenea, chestiuni referitoare la importanța tinerilor în societatea românească și în PNL și modul în care tinerii pot să se dezvolte politic în structurile de conducere ale Partidului Național Liberal.

Principalul punct pe ordinea de zi a Adunării Generale a fost alegerea unei noi structuri de conducere a TNL Aiud. Astfel, vechiul birou interimar, condus de Ciprian Alexa și-a depus mandatul și s-au organizat noi alegeri pentru cele 11 locuri de membri în Biroul Politic al TNL Aiud. Pentru funcția de președinte a candidat Ciprian Alexa, el fiind ales prin unanimitate de voturi. Vicepreședinți au fost desemnați: Claudiu Hegheș, Cristina Stoian și Roxana Teodor. De asemenea, membrii în cadrul BP TNL Aiud (care va avea un mandate de doi ani) vor fi Aleodora Chilut, Pavel Ioo, Daniel Mărginean, Ovidiu Mărginean, Maria Popa, Raul Șerban și Gabriela Tricu, iar ca și membrii supleanți vor activa: Ciprian Bogdan, Andrei Katona, Ioan Kiss, Darius Olar și Iuliana Ștefănuț.

prof. Adrian SIMION, purtător de cuvânt al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea