Rămâi conectat

Actualitate

Concursul organizat de MAI: 70 la sută dintre candidați au promovat proba sportivă  

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

70 la sută dintre candidații pentru posturile de agenți de ordine publică au trecut în prima zi proba sportivă la concursurile de angajări în cadrul MAI.

Majoritatea candidaţilor pentru posturile de agenţi de ordine publică, 70%, a trecut în prima zi proba sportivă la concursurile de angajări, din sursă externă, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Potrivit MAI, din cei 1.826 de candidaţi programaţi la proba sportivă în toată ţara, în cadrul concursurilor de angajare din sursă externă organizate de MAI, au promovat 1.329 de candidaţi, adică 70% din aceştia.

La începutul lunii mai, mai puţin de o treime din cei 26.155 de candidaţi au trecut de probele eliminatorii.

Pentru concursurile pentru reîncadrare a foştilor angajaţi ieşiţi din sistem sunt disponibile la concurs 1.107 de posturi în Poliţia Română, Jandarmeria Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General pentru Imigrări şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. Aici, dintre cei 1.885 de candidaţi înscrişi vor merge mai departe 877, după ce au trecut probele medicale şi testarea psihologică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea