Rămâi conectat

Curier Județean

CONCURS pentru postul de șef serviciu, la Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu” din Aiud. CALENDAR și condiții de participare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție municipală de cultură organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de șef serviciu, grad II.

Calendar concurs:
– 11 octombrie 2021, ora 11:00 – proba scrisă;
– data şi ora interviului se afișează obligatoriu odată cu rezultatele la proba scrisă.

Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 3 din H.G. nr. 286/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Condiții specifice necesare participării la concurs:
– studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență;
– vechime de minimum 10 ani în domeniul cultural.

Dosarele de înscriere la concurs se depun până în data de 01.10.2021, ora 16:00, la adresa din localitatea Ciumbrud, str. Vasile Lucaciu, nr. 1.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare a concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție municipală de cultură şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Centrului Multicultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Direcție municipală de cultură din Ciumbrud, str. Vasile Lucaciu, nr. 1, telefon: 0258 861703 sau e-mail: [email protected].


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea