Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Concurs „Eminescu şi copiii” organizat online de Grădiniţa cu program prelungit nr. 16 din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Concurs „Eminescu şi copiii” organizat online de Grădiniţa cu program prelungit nr. 16 din Alba Iulia

Cultura unui neam se cunoaște după valorile sale, motiv pentru care dorim să le insuflăm și preșcolarilor noștri aceste valori. Ca în fiecare an,în jurul datei de 15 ianuarie, reţeaua preşcolară din municipiul Alba Iulia se însufleţeşte.

Copiii din grupele mari învaţă poezii scrise de Mihai Eminescu, trec printr-o preselecţie riguroasă la nivelul fiecărei grădiniţe şi în final ajung la un concurs de prestigiu „Eminescu şi copiii”, organizat de Grădiniţa cu program prelungit nr. 16 din Alba Iulia. Azi,17 ianuarie 2023, într-o atmosferă încărcată de o vie emoție s-a desfășurat cea de-a XX-a ediție a acestui concurs in mediul online pe Platforma Google Meet.

Și de această dată micii artiști au reușit să impresioneze asistența formată din cadre didactice si juriu care i-au aplaudat cu mare drag pe toți.Calitatea foarte bună a recitărilor a pus la mare încercare membrii juriului format din doamnele: Stan Loredana-inspector pentru învățământul preșcolar, Cristea Elena- scriitor, Cioflica Liudmila-din partea Bibliotecii Judetene ”Lucian Blaga”Alba Iulia si d-na dir.Colceriu Crinela de la GPP Nr.16 Alba Iulia.

Gazdele concursului, colectivul Grădiniței cu program prelungit nr. 16, Alba Iulia au oferit un ambient plăcut, o atmosferă de concurs propice pentru un asemenea eveniment liric la nivel preșcolar și doresc să mulțumească pe această cale preșcolarilor, părinților, cadrelor didactice pentru calitatea recitărilor si in mod deosebit partenerului nostru: Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga”Alba Iulia.

”Mihai Eminescu va dăinui cât va suna pe lume dulcea limbă românească”, Mihail Sadoveanu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Extinderea rețelei de canalizare în Teiuș. Autorizația de construcție semnată: „Sănătate și civilizație”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | Extinderea rețelei de canalizare în Teiuș. Autorizația de construcție semnată: „Sănătate și civilizație” Autorizația de construcție pentru obiectivul ,Extindere rețea de canalizare menajeră în orașul Teiuș”, județul Alba, a fost semnată astăzi, 14 octombrie 2024. Citește și: FOTO | Aurora boreală, spectacol de culori pe cerul din Alba: Noapte magică cu luminile nordului, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea