Rămâi conectat

Curier Județean

Concurs de talente, la Alba Iulia, organizat de Clubul Interact. Câștigătorul are șanse de afirmare la nivel național

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

concurs de talente01Clubul Interact organizează, în 25 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, concursul ”Talent show”.

Concursul este destinat liceenilor talentați, indiferent de domeniul în care sunt înzestrați. Înscrierile se fac la numerele de telefon: 0748 281 558 sau 0757 353 101. Prețul unui bilet, pentru spectatori, este 5 lei, iar bani strânși vor fi donați.

Câștigătorul marelui premiu va beneficia de sponsorizarea drumului și a cazării la Râmnicu Vâlcea unde se va desfășura etapa la nivel național.

Interact Alba Iulia este un club de voluntariat ce a realizat mai multe proiecte proiecte, printre care și „Internships: Licitează-ți viitorul!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Internațională a Monumentelor și Siturilor, sărbătorită la Sebeș: Intrare liberă pentru vizitarea Casei Zápolya, cel mai vechi și cel mai valoros edificiu laic al orașului medieval Celebrarea în fiecare an, în data de 18 aprilie, a patrimoniului construit al umanității este una dintre inițiativele Consiliului Internațional al Monumentelor şi Siturilor (ICOMOS), demers menit să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea