Ziarul Unirea
 

Concurs de matematica ”Profesor Ioan Maris” – editia a IX-a, la Cugir

Sub genericul ,,M=T+E+E+E+…”(matematica=teorie + exercițiu + exercțiu + exercițiu+ …), Colegiul Național „David Prodan” Cugir, în pateneriat cu Asociația pentru Știință și Progres „Pitagora’’  organizează în data de 19 mai 2018, ora 10:00, cea de-a IX–a ediție a Concursului Interjudețean de Matematică ,,Profesorul Ioan Mariș”.

Concursul a fost inițiat în urmă cu 9 ani, de un grup de elevi, care a avut privilegiul să facă matematică cu regretatul profesor( trecut prea devreme la cele veșnice).

Potrivit organizatorilor, la concurs poate participa orice elev care se înscrie până la data de 18.05.2018 ora 14:00, la sediului Colegiului Național ,,David Prodan”,( zilnic între orele 07:00 – 15:00).

Ficare elev se poate înscrie doar pentru anul în care este înmatriculat. Premiile vor fi următoarele: Premiul I – 300 Ron; Premiul II – 200 Ron; Premiul III – 100 Ron. Premiul I, II și III se acordă pentru fiecare an de studio (IX, X, XI, XII).  Acestea vor fi înmânate concurenților, într-un cadru festiv, în cursul lunii iunie a.c. După cum ne relatau  organizatorii, scopul concursului, care a luat startul în 2010, este acela de a dezvolta la elevi dragostea față de matematică, față de școală și știință în general, de a dezvolta competiția.XII).

Acestea vor fi înmânate concurenților, într-un cadru festiv, în cursul lunii iunie a.c. După cum ne relatau  organizatorii, scopul concursului, este acela de a dezvolta la elevi dragostea față de matematică, față de școală și știință în general, de a antrena competiția.

(C.P.)

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...