// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Concurs de istorie ”Turnul Studentului”, miercuri, la Colegiul ”Lucian Blaga” din Sebeș

În cadrul activităților din „Săptămâna Altfel – Să ştii mai multe să fii mai bun!” la  Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș va avea loc concursul de istorie națională „Turnul Studentului”, ediția I, având tema ,,România și începutul Marelui Război” (anii 1914-1915).

Colegiul ”Lucian Blaga” Sebes01Inițiativa aparține inginerului Ioan-Cosmin Cosma și va fi materializată prin colaborarea cu catedra de istorie din cadrul colegiului.

Scopul evenimentului este acela de a trezi și stimula interesul elevilor de liceu pentru istoria românilor dar și de a comemora trecutul care ne definește astăzi ca națiune. În vederea realizării scopului propus se vor organiza o dezbatere la care vor participa toți cei interesați și pasionați de istoria națională și un concurs dotat cu premii .

Evenimentul va avea loc miercuri, 20.04.2016, ora 10.00, în Sala A25, după următorul program:

  1. Cuvânt de deschidere;
  2. Gânduri, intenții, speranțe la început de drum – ing. Ioan-Cosmin Cosma;
  3. Dezbatere – 100 de ani de la intrarea României în Marele Război (situația României 1914-1915);
  4. Desfășurarea concursului „Turnul Studentului”.

Pe această cale organizatorii invită profesorii și elevii colegiului dar și cetățenii Municipiului Sebeș la un proiect ce se dorește să devină o tradiție a colegiului. Proiectul este susținut material de Cosmin Cosma alături de Motel Dacia și Coma Construct. (V.N.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Concurs de istorie ”Turnul Studentului”, miercuri, la Colegiul ”Lucian Blaga” din Sebeș

  1. rosca 19.04.2016 la 14:37

    Poate se trezeste cineva sa verifice ce revolutie a fost in Romania la 1948, asa cum oror Primaria a scris fara sa gandeasca, pe panoul aflat in statia de autobuz de linga APA CTTA Sebes. Asta da istorie ! Or sa ramina in analele orasului cativa primari.