Rămâi conectat

Actualitate

Concluzie oficială după alegerile PDL: ”Contestațiile au fost neîntemeiate. Subiectul este închis”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Democrat-liberalul Ioan Bălan, preşedintele Comisiei de Organizare a Convenţiei Nationale Extraordinare a PDL, a declarat după soluţionarea contestaţiilor, într-o conferinţă de presă, că votul de la Convenţia de sâmbătă a fost corect, iar subiectul este încheiat.

Procedura de votare şi de numărare a voturilor a fost perfect corectă„, a arătat Bălan comunicând rezultatul final al Convenţiei: Vasile Blaga – 2344 de voturi, Elena Udrea – 2014 voturi şi Monica Macovei – 209, diferența dintre primul clasat şi al doilea fiind de 330 de voturi.

Constestaţiile depuse au fost analizate, considerându-se a fi neîntemeiate. Subiectul este închis„, a adăugat Ioan Bălan.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Interzis la plimbat, liber la furat: Amendament la Codul Silvic care dorește să nu mai călcăm prin păduri fără acordul proprietarului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Interzis la plimbat, liber la furat: Amendament la Codul Silvic care dorește să nu mai călcăm prin păduri fără acordul proprietarului Un amendament propus de Tánczos Barna, fost ministru al Mediului, ar intercize plimbările prin păduri fără acordul proprietarului și ar îngrădi jurnaliștii care investighează „mafia” lemnului din România. Noul Cod Silvic este în dezbatere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea