Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Concert magic de Crăciun la Alba Iulia susținut de Strauss Festival Orchestra Vienna

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O veste buna pentru melomani! În luna decembrie, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, celebra Strauss Festival Orchestra Vienna, dirijată de maestrul Willy Büchler, cu participarea extraordinară a sopranei vieneze Monika Mosser, va susţine un amplu turneu în mai multe oraşe din România, între care și Alba Iulia.

Strauss-Festival-Orchestra-Vienn

“Măiestria desăvârşită a artiştilor orchestrei, al cărei nume este sinonim, pe plan internaţional, cu interpretarea autentică a muzicii vieneze, dar şi interesul deosebit manifestat de public au făcut ca toate spectacolele susţinute în România să fie, an de an, sold out. În acest an, Strauss Festival Orchestra va răspândi strălucirea şi fastul Vienei peste toată ţara, într-un amplu turneu national, care începe pe 9 decembrie şi se încheie în 19 decembrie.

Acurateţea interpretării, sunetele frumoase şi pure, prospeţimea si spiritul festiv care anima muzica lui Strauss ating in sufletul publicului cele mai adânci resurse expresive de la sentimental, la jovial.

Strauss Festival Orchestra te va face să îţi doreşti să te ridici şi să valsezi, purtându-te într-o călătorie imaginară în lumea fastuoasă a balurilor imperiale”, promit organizatorii turneului.

 

Strauss Festival Orchestra Vienna a fost fondată în 1978 de legendarul dirijor Peter Guth şi a primit în rândurile sale de-a lungul anilor pe cei mai talentaţi muzicieni. Potrivit organizatorilor, programul concertelor din România este similar Concertului de Anul Nou, pe care Orchestra îl susţine în Wiener Konzerthaus.

 

Program turneu:

 

9 decembrie – Timişoara – Opera Naţională Română

 

10 decembrie – Alba Iulia – Casa de Cultură a Sindicatelor

 

11 decembrie – Cluj-Napoca – Teatrul Naţional Cluj-Napoca

 

12 decembrie – Suceava – Casa de Cultură a Sindicatelor

 

13 decembrie – Botoşani – Casa de Cultură a Sindicatelor

 

14 decembrie – Iaşi – Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri”

 

16 decembrie – Braşov – Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”

 

17 decembrie – Bacău – Teatrul de Vara „Radu Beligan”

 

18 decembrie – Constanţa – Casa de Cultură a Sindicatelor

 

19 decembrie – Bucureşti – Sala Palatului

BT


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ACCIDENT cu pagube materiale la Blaj: Un șofer ”MORT DE BEAT”, reținut după ce a lovit două mașini parcate și a părăsit locul faptei. Avea o alcoolemie de 0,97 mg/l

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT cu pagube materiale la Blaj: Un șofer ”MORT DE BEAT”, reținut după ce a lovit două mașini parcate și a părăsit locul faptei. Avea o alcoolemie de 0,97 mg/l Un accident cu pagube materiale a avut loc duminică, 12 mai 2024, la Blaj. Un șofer ”MORT DE BEAT” a fost reținut după ce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea