Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunitatea Ro100 Alba Iulia organizează, sâmbătă, o conferință privind impactul modificării Codului Fiscal asupra mediului de afaceri și a Legilor Justiției asupra societății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunitatea Ro100 Alba Iulia va organiza pe data de 17 februarie o conferință publică prin care dorim să vă prezentăm platforma Romania100 și să vă invităm alături de noi ca împreună să demarăm schimbarea în bine a României.

Locația este Hotel Transilvania, Piața Iuliu Maniu, Nr. 11 din Alba Iulia, sala Apulum, iar participarea se face în urma înregistrării prealabile prin completarea acestui formular:  https://goo.gl/forms/PV5XV2TTrgV0FgUM2

Conferința are ca temă principală dezbaterea impactului modificărilor Codului Fiscal asupra mediului de business și impactul modificării legilor justiției asupra societății iar în cadrul ei va fi prezentată și modalitatea de implicare în Platformă.

Conferința se adresează tuturor locuitorilor județului Alba care doresc să se alature Platformei România 100 și comunităților sale tematice, prin urmare focusul vorbitorilor invitați va fi pe cele două domenii de interes și nu pe răspunsuri la întrebări din partea presei.

Programul evenimentului este după cum urmează:

– 9:00-10:00 – înregistrarea participanților, socializare

– 10:00-10:30 – deschidere, prezentare generală a Platformei România 100 și a Comunitătii Locale Ro100 Alba Iulia

(Dorin Fleșeriu, comunicator și Mihail David, moderator al comunității locale Ro100 Alba Iulia)

– 10:30 – 11:30 – dezbatere pe tema modificarilor aduse legilor justiției

(speaker: Lector universitar dr. Raul Hodos, membru al comunității tematice justiție al Platformei România 100 )

– 11:30 – 12:00 – pauză

(împărțirea participanților pe localități pentru încurajarea formării de noi comunități locale în județul Alba)

– 12:00 – 13:00 – dezbatere pe temele echilibre și politici economice, precum și modificarile aduse codului fiscal

(speaker: Anca Dragu, economist, fost ministru al Finanțelor publice în guvernul Cioloș și moderator al comunității tematice Economie & Antreprenoriat al Platformei România 100)

– 13:00 – 13:30 – planificarea activităților viitoare, împărțirea invitaților pe comunități tematice la nivelul județului Alba, similare cu cele ale Platformei Romania 100, care să adreseze problemele și să lucreze la soluții la nivelul județului)

(Dorin Fleșeriu, comunicator și Mihail David, moderator al comunității locale Ro100 Alba Iulia)

Înființată la începutul acestui an de și în jurul echipei Guvernului Cioloș, Platforma România 100 este o mișcare cetățenească, deschisă, activă care are ca obiective transformarea mediului politic și guvernamental românesc și atingerea adevăratului potențial de dezvoltare a României. Platforma își are rădăcinile în valorile și principiile Manifestului România 100 propus partidelor politice de fostul premier Dacian Cioloș, în toamna anului 2016.

RO100 Alba Iulia face parte din acest proiect de țară prin implicare în comunitatea locală sub formă de activitate voluntară. Contribuim la identificarea unei direcții pentru România prin implicare în grupuri de acțiune constituite după modelul comunităților tematice ale Platformei, încercăm să coagulăm un nucleu de oameni competenți și integri care să fie catalizatorii acestor idei în societate și promovăm un mediu sănătos de dezvoltare socială în zonă bazat pe încredere, conlucrare și competență.

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea