Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat presă | Un nou început pentru PSD Alba Iulia: Voicu Vușcan a fost ales președinte al organizației municipale

Bera Larisa

Publicat

în

Comunicat presă | Un nou început pentru PSD Alba Iulia: Voicu Vușcan a fost ales președinte al organizației municipale

Voicu Vușcan a fost ales președinte al organizației municipale a PSD Alba Iulia, primind astfel girul și încrederea colegilor pentru a construi o forța politică în Alba Iulia.

Citește și: Vasile Spătariu, noul președinte al Biroului Politic PSD Sebeș: Au votat 250 de delegați

”Le mulțumesc tuturor colegilor din NoulPSD Alba Iulia. Sunt onorat de încrederea lor și înțeleg foarte bine responsabilitatea acestei funcții și nevoia de a avea o conducere eficientă.

Rezultatele obținute la alegerile locale au demonstrat că, într-un timp extrem de scurt, am reușit să devenim o forța politică în Alba Iulia.

Așa cum am spus și după rezultatele alegerilor locale, nu m-am înscris în politică pentru a face act de prezență. Știu că ne așteaptă un maraton și sunt convins că în următoarea perioadă vom reuși să dezvoltăm organizația locală, să atragem oameni noi și bine pregătiți, la fel cum vom reuși, prin consilierii locali, să dezvoltăm Alba Iulia.

Prioritățile noastre, ale întregii echipe PSD Alba Iulia, rămân neschimbate: soluții punctuale și realizabile la problemele orașului și cetățenilor.

Fie că vorbim despre dezvoltarea economică și înființarea unei zone industriale în Alba Iulia, despre problema parcărilor, despre reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, despre mai multe spații verzi din oraș, absolut necesare, așa cum s-a văzut în perioada aceasta de caniculă, despre un nou PUG și reguli clare de urbanism, despre investiții în educație, sănătate, cultură și sport, despre atragerea de fonduri europene și implementarea de proiecte utile pentru oraș, PSD Alba Iulia va promova și susține în Consiliul Local proiecte care să răspundă acestor nevoi. Vom continua să facem lucrurile cu cap și sunt convins că vom reuși, chiar și din opoziție, să ne promovăm și impunem proiectele. Pentru că ele sunt proiecte care răspund nevoilor și solicitărilor cetățenilor” – a declarat Voicu Vușcan, noul președinte al PSD Alba Iulia.

Rezultatul istoric obținut de PSD la ultimele alegeri, atât la nivelul județului Alba cât și în fiecare comună, oraș și municipiu, arată că suntem cea mai importantă forță de opoziție din județ. Mai mult decât atât, alegerea lui Voicu Vușcan în funcția de Președinte al PSD Alba Iulia arată că reforma în NoulPSD a intrat în ultima etapă și că, până la Congresul PSD din august, Alba va avea în fiecare comunitate și organizație o conducere nouă, legitimă și pregătită să răspundă solicitărilor venite din partea cetățenilor.

Biroul de presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție majoră în infrastructura de alimentare cu apă în comuna Vidra: Licitația de peste 9 milioane de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Investiție majoră în infrastructura de alimentare cu apă în comuna Vidra: Licitația de peste 9 milioane de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Vidra, din județul Alba, a lansat recent licitația pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea proiectului „Alimentare cu apă potabilă”, destinat să îmbunătățească infrastructura de apă din localitate. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea