Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba Iulia: „E foarte bine când domnului Paul Voicu îi vin ideile USR”

Ziarul Unirea

Publicat

în

E foarte bine când domnului Paul Voicu îi vin ideile USR. Aflăm cu bucurie că Primăria Alba Iulia a decis să sprijine financiar tinerele familii, cu sume de până la 710 lei lunar, pentru angajarea unor bone. Salutăm public această decizie, mai ales că ea a venit după ce USR a cerut asta, atât în mod public, cât și prin adrese oficiale către Primăria Alba Iulia.

De altfel, după cum se vede în pozele alăturate, USR Alba Iulia a solicitat Primăriei implementarea unei astfel de inițiative încă din data de 11 iunie, prin adresa înregistrată cu numărul 36.411, cu mult înainte ca domnului Paul Voicu să-i vină ideea proiectul de HCL care a dus la acordarea acestui sprijin financiar.

E însă foarte bine că acest proiect al nostru a devenit realitate și că Primăria va sprijini tinerele familii cu aceste sume. E, cu adevărat, un mod frumos prin care PDL-ul se pregătește să părăsească prim-planul politicii și administrației locale, motiv pentru care le mulțumim sincer.

Biroul Local al USR Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

23-27 iulie 2024: Circulație restricționată pe strada Alcala De Henares din Alba Iulia pentru efectuarea de lucrări la drum

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-27 iulie 2024: Circulație restricționată pe strada Alcala De Henares din Alba Iulia pentru efectuarea de lucrări la drum Circulația rutieră este restricționată în perioada 23-27 iulie 2024 pe strada Alcala De Henares din Alba Iulia pentru efectuarea de lucrări, a anunțat marți Primăria Alba Iulia. Citește și: Nu au fost simple promisiuni electorale. Primăria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea