Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Un bun parlamentar trebuie să fie un adevărat ambasador al administrațiilor locale la București (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Sebeșul s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani și am reușit împreună să promovăm proiecte foarte importante pentru comunitatea noastră.

Uneori, însă, apar dificultăți, situații în care lucrurile se blochează și s-a întâmplat chiar să fim la limită cu termene din proiecte importante, pentru că nu mai venea vreo aprobare de pe la vreo agenție, ori vreun minister din București. Nu am fost doar noi în situația asta, ci mai toate administrațiile locale trec prin așa ceva. Dar noi am fost în postura de a putea rezolva mai repede și mai bine aceste cazuri, pentru că ai noștri au fost mai buni! Echipa de parlamentari a PNL Alba, s-a preocupat mereu să ne ajute și să ne susțină proiectele.

Acum, pentru noul mandat, acestei echipe i se alătură și Adrian Bogdan, un om cu o vastă experiență în administrația din Sebeș, care cunoaște nevoile reale de la nivel local. Echipa PNL pentru Parlamentul României este formată din oameni hotărâți, pe care ne putem baza. Un bun parlamentar trebuie să fie un partener responsabil pentru comunitățile locale, să realizeze legătura permanentă între nevoile de la nivel local și deciziile de la nivel central. Nu doar că trebuie să promoveze legi bune și juste, dar trebuie să fie adevărați ambasadori ai administrațiilor locale în București. Asta fac oamenii din echipa PNL Alba pentru Parlamentul României și de acea vă îndemn să-i votați.

Performanța PNL din Sebeș și din județul Alba o cunoașteți și ați premiat-o cu votul dumneavoastră la alegerile locale din septembrie. Acum, avem nevie să completăm această echipă cu oameni care să ne susțină, în continuare, proiectele de la București. În activitatea lui de până acum, din Comisia de Industrii a Camerei Deputaților, Sorin Bumb s-a dovedit un bun cunoscător al domeniului energiei și a reușit să promoveze modificări legislative importante. Datorită acestor modificări, vom putea să extindem rețeaua de alimentare cu gaze naturale în Răhău. Oamenii se vor putea branșa la conductă fără să mai plătească sume exorbitante. La fel și în cazul rețelelor de curent electric, prin modificările aduse legii chiar în această săptămână, vom putea extinde rețeaua în Sebeș, Petrești sau alte zone unde este necesar acest lucru . Este un demers pe care l-am început mai demult, dar care a fost blocat din cauza unei legislații greoaie și învechite.

Pentru Sebeș, pentru județul Alba, pentru România, este nevoie de o echipă completă care să poată împinge lucrurile mai departe pe calea cea bună. Avem nevoie de majoritate în Parlament, pentru a adopta legi dedicate dezvoltării, nu populisme care trag economia înapoi și atacă nivelul de trai al românilor. Este nevoie de un guvern majoritar, care să guverneze pentru români și care să poată utiliza pentru dezvoltare, pentru infrastructură și creștere economică, fondurile obținute de președintele Iohannis în negocierile de la nivel european.

De aceea, vă îndemn ca 6 decembrie să votați echipa PNL Alba pentru Parlamentul României! Sunt oameni pe care ne putem baza, oameni care au dovedit că pot face ceva bun pentru comunitate!

Dorin NISTOR,

Primarul municipiului Sebeș.

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC UNIREA PRES SRL, portal online: https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar coordonator 11200025.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea