// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Comunicat de presă Sc Aces Quality Construct SRL

 

Comunicat de presă

Data 09.05.2018

“Diversificarea activitatii economice a Aces Quality Construct SRL prin prestarea serviciului inovativ de design interior”

Sc Aces Quality Construct SRL anunta lansarea proiectului cu titlul “Diversificarea activitatii economice a Aces Quality Construct SRL prin prestarea serviciului inovativ de design interior”, avand cod SMIS 110479, finantat nerambursabil in cadrul componentei 1 – 2.1.A. Microintreprinderi, Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Obiectivul general al societaþii ACES QUALITY CONSTRUCT este dezvoltarea durabila a societaþii si cresterea competitivitaþii si serviciilor acesteia prin realizarea unei noi activitaþi economice si anume prestarea serviciul de design specializat „Dream IT Design”. Firma îsi propune dezvoltarea economica prin realizarea unei noi activitaþi economice corelate direct cu cresterea cifrei de afaceri faþa de perioada de preimplementare si cresterea efectivului de angajati.

Obiective specifice:

  1. Dotarea companiei cu echipamente hardware (server randare, calculatoare) si software – licente tip Windows si Office, licente sau echivalent.
  2. Cresterea cifrei de afaceri la finalul primului an de operare a proiectului cu minim 100% fata de anul de referinta 2016, ceea ce va duce implicit si la cresterea numarului de clienti.
  3. Crearea de noi locuri de munca prin angajarea a 5 persoane la finalul perioadei de implementare si integrarea unei noi politici de personal, prin cresterea competentelor si ariei de expertiza in cadrul companiei, elaborarea si implementarea unor noi proceduri de selectie si recrutare a personalului, guvernate de principiul nediscriminarii, egalitatii de sanse si de tratament, posibilitati de promovare în cadrul companiei etc.

Valoarea totală a proiectului este de 1.329.979,66 lei, iar finanţarea nerambursabilă acordata din FEDR si bugetul national este de 893.833,70 lei.

 Locatia proiectului: Ors. Ocna Mures, str. Zefirului, nr. 11, jud. Alba.

 Perioada de implementare a proiectului: 01.02.2018- 31.01.2019.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419