Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă, PRO Romania Alba: Plecare „răsunătoare” din PSD Alba către Pro România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unul dintre cei mai cunoscuți membri ai PSD Alba, Dănuț Hălălai, fost prefect al județului și, actualmente, comisar șef al Gărzii de Mediu a plecat din tabăra social-democrată și s-a alăturat PRO România, partidul condus de Victor Ponta la nivel național. E, cu siguranță, cel mai important „transfer” din ultima perioadă din viața politică a Albei.

„Motivele care m-au determinat să iau o astfel de decizie, fiți siguri, sunt mai mult decât întemeiate. Despre plecarea din PSD Alba, și nu doar atât, voi da mai multe explicații, alături de Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România, într-o conferință de presă, pe care o vom organiza în curând. Până atunci, sunt onorat de faptul că m-am alăturat unei echipe care reprezintă valorile și principiile unui adevărat partid de stânga, dedicat și adaptat nevoilor și contextului actual pe care îl traversează România. „, a transmis Dănuț Hălălai.

Reamintim faptul că Dănuț Hălălai este unul dintre cei mai activi prefecți de Alba de după Revoluție. A fost implicat, profesional, în coordonarea unor evenimente de anvergură, precum vizita Papei la Blaj. De asemenea, a fost prezent, permanent, alături de oamenii din Alba, la gestionarea urmărilor unor catastrofe naturale provocate de inundații, incendii sau accidente rutiere care au generat instituirea unui plan „roșu”.

„Cred că, la momentul de față, orice aș spune, cuvintele sunt de prisos. În ceea ce mă privește, încă din momentul în care mi-am asumat, în Alba, construirea, de la ZERO, a unei filiale PRO România, am demonstrat că am făcut lucrurile temeinic. Sunt sigur că PRO România Alba se conturează ca o singura formațiune de stânga care își respectă valorile și prețuirea pentru cetățeni.Salut gestul domnului Hălalai de a veni alături de noi și, desigur, alături de fecare dintre dumneavoastră. Expertiza și pregătirea domniei sale ne credibiliziază ca și partid și ne onorează în plan uman „, a declarat Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea