Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Președintele Ion Dumitrel știe ce spune: Corneliu Olar reprezintă Țara Moților (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Ce spun acum este o opinie pe care mi-am format-o în timp de mai mulți ani urmărind activitatea lui Corneliu Olar ca și primar, ca parlamentar și mai ales ca om. El trăiește, simte, se implică în tot ceea ce înseamnă viața locuitorilor din Munții Apuseni.

El îi reprezintă si pe cei care au un trai mai bun, și pe cei care au necazuri. El îi știe pe toți, îi intelege pe toți și știe să se poarte cu ei așa cum o poate face numai un moț de-al lor. Olar știe necazurile, problemele și bucuriile moților. Vibrează la ceea ce înseamnă istoria moților, trecutul lor, eroii Țării Moților.  El este cel care cu adevărat știe să vorbească românilor despre Avram Iancu, despre Horea, Cloșca și Crișan, despre tot ceea ce s-a întamplat în istoria Țării Moților. El știe ce trebuie făcut ca istoria și memoria înaintașilor să fie respectate.

Olar a fost un primar model nu numai pentru Țara Moților și judetul Alba, ci pentru întreaga Românie. Acum este un deputat model cu o activitate remarcabilă în Parlament. Corneliu Olar a dovedit prin numeroase fapte că a fi patriot nu înseamna numai a striga în adunări publice cât de patriot ești, ci a lupta pentru nevoile moților, a ridica monumente și busturi eroilor moților, a face legi favorabile moților. Corneliu Olar este omul care îi reprezintă cu adevarat pe moți. El este un om reprezentativ pentru Țara Moților. Olar este omul care luptă pentru o idee, este omul care îi iubește pe moți și pe toți românii indiferent unde trăiesc.

Faptele lui Corneliu Olar pornesc de la lucrurile necesare unei comunități, cămine culturale, modernizarea școlilor, modernizarea drumurilor din Apuseni, până la schimbarea legilor în favoarea și în interesul moțului de rând.

Da, eu sunt un aliat al lui Corneliu Olar în toate eforturile pe care le-a facut și le face ca parlamentar pentru modificarea legilor care sa fie favorabile moților și în toate demersurile pe care le face pentru ca Alba și Țara Moților să se dezvolte din toate punctele de vedere.

Pentru Țara Moților, cel mai mult îmi doresc ca moții sa fie lasati să trăiască așa cum a dorit Avram Iancu: liberi. În ce mă privește, voi continua alături de Corneliu Olar să punem în practică proiecte legate de dezvoltarea infrastructurii, modernizarea drumurilor din Apuseni,  crearea condițiilor pentru dezvoltarea turismului, atragerea investitorilor și mai ales de sprijinul intreprinzătorilor și a gospodăriilor din Țara Moților.

Cred că moții îl vor vota în număr foarte mare pe Olar, un moț de-al lor care reprezintă Țara Moților în Parlamentul României de la București.  Pentru toți alegătorii care m-au votat pe mine Președinte al Consiliului Județean Alba, dar și pentru cei care nu m-au votat, am următorul mesaj: În data de 6 decembrie, veniți la vot și votați-l cu toată încrederea pe Corneliu Olar – deputat de Alba și Țara Moților. Pentru că merită!

 Ion Dumitrel

Comandat de Partidul Național Liberal, distribuit de SC UNIREA PRES SRL, portal online: https://ziarulunirea.ro/, cod unic mandatar financiar coordonator 11200025.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea