Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Gabriel Pleșa: Haideți ca, în 2020, tricolorul să fie un simbol al puterii acestui neam de a trece peste toate momentele grele!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dragii mei albaiulieni,

Sărbătorim, în acest an, Ziua Națională a României în condiții stricte impuse de pandemie, însă păstrăm cu onoare și respect valorile naționale, în suflete și în inimi. Indiferent de vremuri, Ziua Națională rămâne ziua sfântă a tuturor românilor, ziua în care tricolorul trebuie să fie afișat cu mândrie în spațiul public.

În acest an, vă rog să cinstim împreună România și valorile românești, afișând la balcoane, la ferestre sau oriunde pe fațada casei, un steag tricolor. Haideți ca, în 2020, tricolorul să fie dovada că românii știu să își cinstească țara, dar și un simbol al puterii acestui neam de a trece peste toate momentele și încercările grele!

Haideți să ne încurajăm copiii să își transpună sentimentele pure pe o coală de desen și să ilustreze cum văd ei tricolorul sau Ziua Națională, iar cu aceste desene să „inundăm” spațiul on-line și rețele de socializare! Haideți să cinstim această țară minunată, oferind speranță tuturor celor care luptă cu pandemia sau care se simt deznădăjduiți în fața acestei situații dificile! Un gest mic poate cântări extrem de mult în aceste vremuri și poate consolida încrederea că totul va fi bine.

Știu că mulți dintre voi v-ați fi dorit să ne vedem la Sala Unirii, în Piața Tricolorului sau în fața Catedralei Reîntregirii, pentru a cinsti actul istoric din 1918 și pentru a ne bucura împreună. Vă rog ca, în acest an, să fim cu toții responsabili și să înlocuim îmbrățișările și strângerile de mână cu atingerile și vibrațiile inimilor. Vă asigurăm că vom aduce manifestările dedicate Zilei Naționale a României în casa fiecărui român și vom acorda respectul cuvenit zilei de 1 Decembrie, chiar dacă nu veți fi în stradă.

Alba Iulia este și va rămâne capitala de suflet a tuturor românilor, locul unde sunt sigur că ne vom revedea cu toții, în anii următori, pentru a spune într-un glas „România, La mulți ani!”.

Vă îmbrățișez cu drag,
Gabriel Pleșa,
Primarul municipiului Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea