Rămâi conectat

Actualitate

Comunicat de presă| Deputatul Radu Tuhuț: PSD Alba lansează o petiție pentru îmbunătățirea serviciului județean de transport!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul Radu Tuhuț: PSD Alba lansează o petiție pentru îmbunătățirea serviciului județean de transport!

PSD Alba lansează o petiție pentru îmbunătățirea serviciului județean de transport persoane. Prin intermediul acesteia solicităm asigurarea accesului la transportul public de persoane prin curse regulate pentru toți cetățenii județului. 

Este necesară suplimentarea numărului de curse și autobuze, pe anumite rute, dar și a numărului de trasee, care să lege orașe și municipii de mai multe comune, în funcție de interesul general al oamenilor.

Una dintre nemulțumirile noastre e generată de faptul că, recent, printr-o hotărâre a Consiliului Județean Alba, 9 trasee au fost eliminate din noul program județean de transport care era, oricum, deficitar. Acestea sunt:

– Câmpeni – Roșia Montană;

– Abrud – Bucium – Poieni (Bucium);

– Alba Iulia – Blaj – Cetatea de Baltă;

– Blaj – Jidvei – Veseuș;

– Sebeş – Şugag-Tău;

– Sebeş – Şpring – Roşia de Secaş;

– Blaj – Roşia de Secaş;

– Câmpeni – Bistra;

– Ocna Mureş – Inoc – Ciugudu de Sus.

Voi strânge semnături împreună cu colegii social-democrați din fiecare localitate a județului unde există un transport public de persoane deficitar. La finalul campaniei, petiția și tabelul cu semnături vor fi înmânate conducerii Consiliului Județean Alba pentru soluționarea acestei probleme.

Partidul Social Democrat nu poate trece cu vederea faptul că transportul este o necesitate de bază a oamenilor. Nu toți locuitorii din Alba au mașini personale sau de serviciu și nu își permit să plătească de mai multe ori transportul cu taxi. Mulți locuitori din comunele din Alba sunt ”rupți” de municipiul reședință de județ ori de alte orașe în care trebuie să ajungă.

Pe de o parte, există locuitori în mediul rural care nu pot ajunge în mediul urban unde își au serviciul, unde muncesc în fiecare zi, unde câștigă o pâine. Pe de altă parte, există locuitori în satele din Alba care nu pot ajunge în orașe pentru a-și rezolva problemele legate de sănătate, educație, agricultură, animale, subvenții. Nu pot ajunge la APIA, la Judecătorie, la Spital, la Oficiul de Cadastru etc.

Conducerea PNL a Consiliului Județean Alba e responsabilă de gestionarea transportului județean de persoane. PSD luptă pentru respectarea drepturilor și intereselor cetățenilor din județul Alba.

Deputat PSD Alba,

 Radu Marcel Tuhuț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea