Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Claudiu Răcuci (PNL) – Partidul National Liberal a fost singurul partid din România care și-a asumat trecerea României prin criza sanitară și economică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PNL Claudiu Răcuci spune că ori de câte ori România a traversat momente de cumpănă, Partidul Național Liberal a fost acela care și-a asumat responsabilitatea celor mai curajoase decizii și a celor mai îndrăznețe proiecte pentru salvarea și dezvoltarea României:

„Ar fi bine să nu uităm situația îngrozitoare în care se afla țara noastră în noiembrie 2019, cu numai 3 luni înainte de declanșarea crizei. Astfel, deși țara noastră parcurgea o perioadă economică favorabilă, visteria era goală, deficitul bugetar depășise 3% din PIB încă din luna noiembrie, iar banii continuau să se risipească spre prosperitatea baronilor PSD. Sistemul sanitar era atât de șubred și de subfinanțat, fără stocuri de materiale și medicamente, încât nu putea să furnizeze nici măcar servicii de sănătate curente, dar mai apoi să facă față unei crize fără precedent.

Sistemul de învățământ agoniza din cauza lipsei de resurse și de investiții. Șantierele de infrastructură erau fie blocate, fie abandonate sau pline de rugină. Economia României era cea mai vulnerabilă economie din UE și cea mai nepregătită să răspundă unei crize de amploare, în condițiile în care fondurile europene stăteau nefolosite și sute de milioane de euro se aflau în riscul de a fi pierdute, din cauză că liderii PSD nu erau interesați din această resursă financiară, care nu se poate risipi sau băga direct în buzunarele membrilor de partid.

Trebuie spus că în urmă cu 1 an, singurul partid politic care pus România mai presus de tot și de toate și care și-a asumat responsabilitatea guvernării a fost Partidul Național Liberal. Și noi puteam să stăm de o parte și să asistăm la prăbușirea țării, dar nu am făcut-o. În afară de PNL niciun alt partid politic democratic nu a dorit să-și asume salvarea României din ghearele PSD și salvarea României din cea mai dificilă criză sanitară și economică. Din păcate, mulți fac astăzi pe salvatorii României, deși în momentele cele mai grele au fugit și nu și-au asumat responsabilitatea. România nu se poate salva după margine.

Dimpotrivă, au băgat bețe-n roate Guvernului PNL, în loc să ajute. Îmi doresc ca oamenii să vadă că PNL a fost singurul partid care a pus țara mai presus de toate!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea