Comunicat de presă, Claudiu Răcuci: Pensionarii nedreptățiți în recalcularea pensiilor își vor putea recupera toate drepturile

Paul Voicu - Primar 2020

Deputatul PNL de Alba Claudiu Răcuci reacționează dur după ce o pensionară din județul Alba a pierdut mai bine de 15 ani dreptul la o pensie decentă, din cauza unor erori ale funcționarilor și spune că, la inițiativa PNL, legea va fi modificată în regim de urgență, iar pensionarii își vor putea recupera toți banii rezultați din erori de calcul:

„Este inadmisibil ca un pensionar care a muncit o viață să fie nedreptățit și să primească o pensie mai mică decât cea la care are dreptul. PSD s-a bătut cu pumnii în piept că au eliminat toate problemele din legea pensiilor. Uite că nu este adevărat! O pensionară din Alba a fost nedreptățită printr-o eroare a funcționarilor și a pierdut, din anul 2004 și până în prezent, bani buni la pensie. Când a venit vorba de recuperarea banilor la care era îndreptățită pensionara, legea strâmbă i-a spus că drepturile ei s-au prescris în cea mai mare parte și că va primi bani doar pentru pensia recalculată pe ultimii 3 ani! Ce dreptate mai este și asta! Când ai de dat bani la stat, statul nu uită și nu iartă niciodată. Când ai de luat bani de la stat, nu îi poți recupera decât pentru ultimii 3 ani.

ELIT

Pentru că PSD și-a bătut joc atâta timp de oamenii, deputații PNL au depus deja o propunere legislativă, în regim de urgență, astfel încât pensionarii să-și poată recupera toți banii rezultați din erorile de calcul ale funcționarilor de la casele județene de pensii. La cât de deficitare sunt instituțiile din România, am convingerea că pensionara din Alba nu este singura nedreptățită. Avem nevoie, cât mai rapid, de un sistem instituțional modern prin care toți pensionarii nedreptățiți să-și poată obține imediat drepturile pentru care au munci și contribuit.”

Mihail David - 2020
Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

vasile 6 iulie 2020 at 17:07

Știm domne! Deja ne-a zis domnu Roman

Studentul 7 iulie 2020 at 2:07

Domnule , vorbiți ca și televizorul: mult , prost și fără rost. Nu va mai umflați in pene deoarece nu cunoașteti conținutul poveștii și nu știți sa vb elevat. Arunca ți cu noroi in oameni care habar nu aveți ce au făcut sau cât. Nimeni nu ii perfect cu toții greșim, noi știm : sunt alegeri anul acesta.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...