Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Călin Matieș: Pe 6 decembrie votăm PSD pentru salvarea PRODUCĂTORILOR ROMÂNI (P)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Producătorul român, afacerile de familie și micile companii au ajuns, astăzi, bătaia de joc a unui guvern iresponsabil, care nu știe ce înseamnă munca asiduă și cum câștigă fiecare leu oamenii care își lucrează pământul. Cei care au făcut banii din combinații sau doar din funcții la stat, cum este cazul premierului Ludovic Orban care a fost toată viața politician, nu vor pune niciodată preț pe munca celor care au clădit ceva, oferind un venit familiei și creând locuri de muncă în comunitate.

Închiderea activităților economice timp de mai multe luni, închiderea piețelor și lipsa unor măsuri de sprijin pentru sectorul HORECA reprezintă o parte din răspunsul oferit de un PNL captiv unor interese obscure și lipsit de umanitate la nevoia antreprenorilor locali de a fi ajutați într-o perioadă extrem de dificilă pentru ei.

Pentru a da un vot de blam celor care au făcut din județul Alba o zonă roșie pe harta națională a pandemiei, dar mai ales pentru a arăta sprijinul pentru toate activitățile economice locale și pentru păstrarea locurilor de muncă , județul Alba are nevoie în Parlamentul României de un adevărat luptător, care să se asigure că drepturile și interesele lor sunt cu adevărat respectate! În caz contrar, în acest ritm, în câțiva ani, vom ajunge să mâncăm doar produse de calitate slabă, iar județul Alba va ajunge la rata șomajului record de peste 10% din perioada guvernării de dreapta PDL, actualul PNL.

”Pe 6 decembrie votăm PSD pentru a salva producătorii locali de la faliment. Votăm singurul partid care susține cu adevărat companiile românești, afacerile de familie, activitățile economice locale și păstrarea locurilor de muncă din județul Alba. În viitorul meu mandat, voi pune pe primul plan susținerea și promovarea produselor agro-alimentare românești, promovarea produselor fabricate în România și a serviciilor oferite de firmele care activează pe teritoriul țării noastre, sprijinirea fermierilor pentru a deveni mai puternici în competiția europeană și nevoia de a avea cât mai multe locuri de muncă, plătite bine, în România.

Voi munci pentru a ajuta oamenii să își dezvolte afacerile și să își poată atinge potențialul profesional. Voi lupta pentru respectarea drepturilor celor mulți care, la fel ca mine, au pornit de jos și care au trecut sau trec prin greutăți pentru a răzbi într-o țară în care dreapta ne vrea pe toți sclavi. Revoluția producătorului roman trebuie să înceapă acum!”, a spus Călin Matieș, candidat PSD Alba la Senatul României.

Călin Matieș, președintele Federației Producătorilor de Produse Tradiționale, a demonstrat în nenumărate rânduri că iubește județul Alba și apreciază munca și roadele producătorilor locali. Prin tot ceea ce a făcut până acum, a demonstrat că este un susținător al tradițiilor, companiilor și produselor românești. A făcut ca produsele locale să fie apreciate, s-a luptat pentru scăderea TVA la produsele tradiționale și ecologice, a promovat specificul județului Alba în țară și peste hotare, fiind convins că doar prin muncă și voință se pot schimba lucrurile.

Călin are astăzi nevoie de sprijinul tău. Îi invită pe toți românii, duminică, 6 decembrie, să meargă la vot îmbrăcați în ie, în semn de solidaritate față de producătorii locali. ”#IAatitudine pentru România!” – este mai mult decât un slogan, este un mesaj către toți cei care vor o Românie respectată, este un apel la solidaritate și la acțiune prin vot.

Aceste alegerile parlamentare sunt despre salvarea normalității, despre apărarea producătorilor locali, companiilor românești și a locurilor de muncă, despre posibilitatea de a merge la școală în condiții normale, despre capacitatea de a reveni la o viață fără restricții.

Duminică, pe 6 decembrie, votăm Partidul Social Democrat, votăm pe Călin Matieș și pentru cei care, la fel ca el, au dus o viață onestă și nu vor ceda niciodată! Și se vor lupta până la capăt pentru drepturile lor!

-Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Alba
-Executat de UNIREA PRES SRL portal online https://ziarulunirea.ro/
-CUI mandatar financiar județean 11200020


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea