Ziarul Unirea

Comunicat de presă| Călin Matieș: Guvernul Cîțu bagă Armata și Jandarmeria peste țărani- fără porci românești în satele României!

Guvernul Cîțu prin președintele ANSVSA Robert Chioveanu (PNL) și ministrul Agriculturii – Adrian Nechita OROS (PNL) au pregătit o Ordonanță de Urgență a Guvernului prin care vor trimite Armata, Jandarmeria și Poliția în curțile țăranilor pentru a le confisca porcii și pentru a-i amenda pe cei care opun! Amenzile neplătite i-ar putea arunca în închisoare pe țăranii români!

Maxim 6 porci. INTERZIS SCROAFE!

OUG scrisă de aghiotantul lui Oros prevede următoarele lucruri clare:
1. MAXIM 6 PORCI. Organele statului vor avea drept de control în curțile oamenilor. Orice porc în plus va fi ucis, confiscat și țăranul va fi amendat cu sume între 1.500-3.000 de lei. În plus, va trebui să plătească și costul incinerării cadavrului (porcul sau porcii uciși nu vor putea fi consumați)
2. INTERZIS PORCI ÎN AER LIBER, la stâne, cantoane etc.(cf.art.5)
3. INTERZIS PORCI TOTAL în satele în care orice DSVSA va decide în mod liber și arbitrar că localitatea este factor de risc (factor de risc cf.art.6)

ELIT
Aberațiile unor imbecili vor deveni LEGE în ROMÂNIA!

Exemple despre cât de aberante sunt prevederile acestui OUG sunt multe. Dar voi da doar 4 exemple pentru a vedea ceea ce va urma:
• Art.7, alin.6 lit.a: interzis lături, fierturi, resturi alimentare în alimentația porcilor!
• Art.7 alin.alin.6 lit d: țăranii trebuie să construiască filtru-vestiar!
• Art.7 alin. 6 lit.f: dacă țăranul a mers în pădure după lemne sau ciuperci, 48 de ore nu are voie să mai hrănească porcii!
• Art.7 alin 6 lit.g: țăranii vor trebui să anunțe medicul veterinar dacă au de gând să taie porcul!

De asemenea, țăranii nu vor putea băga paie în cotețul porcilor dacă nu sunt mai vechi de 3 luni de zile! Prin urmare, orice țăran va trebui să aibă un registru special pe care să îl pună la dispoziția organelor de control prin care să se vadă data recoltării paielor, grânelor, cerealelor!

LEGE CU DEDICAȚIE

Acest proiect de OUG pare însă a fi o nouă lege cu dedicație! Pe de o parte să distrugă țăranul român, iar pe de altă parte să se sifoneze zeci de milioane către deținătorii fondurilor de vânătoare. Cine sunt astăzi în România deținători de fonduri de vânătoare: politicieni, directori de prin diverse ocoale silvice puși de partid, diverși directori și patroni prieteni cu șefii de partid!
În timp ce țăranul român este obligat să crească numai 6 porci, nu are voie să vândă niciunul și i se va confisca orice porc în plus sau scroafă de reproducție, deținătorii de fonduri de vânătoare vor primi până la 1.550 de lei pentru fiecare mistreț împușcat, suspect de PPA!
Astăzi, în România, 99% dintre cazurile PPA sunt la porcii mistreți, nu la porcii domestici!

ADEZIUNE PLUS ALBA
Armata, Poliția, Jandarmeria vor putea controla gospodăriile țăranilor!

Conform OUG pregătit de PNL, țăranul român va deveni cel mai căutat terorist din România. Aproape toate instituțiile statului vor putea intra în gospodăriile de la țară pentru a verifica dacă se respectă cea mai proastă și mai aberantă lege pe care Guvernul Cîțu se pregătește să o dea în România.
Rolurile organelor statului român:
MAI (Jandarmi, Poliție): CONFISCAREA ANIMALELOR din curtea țăranului; confiscarea mijloacelor de transport cu care s-ar putea transporta animalele din gospodărie; asigură protecția medicilor veterinari!
Ministerul de Finante (ANAF, Garda financiară): control la ferme și pe drumurile publice împotriva deplasărilor de porci pe teritoriul României; control în gospodării împotriva deținerii ilegale de porcine (mai mult de 6 porci sau scroafe de reproducție)
MApN (Armata): asigură logistic intervențiile în teren (asta înseamnă hărți, drone, STS etc)

Ceea ce se pregătește în aceste zile în cadrul Guvernului României este un atac direct la siguranța națională, la siguranța alimentară a României și la statul de drept, prin care se consfințește dreptul la proprietate! Dacă va fi nevoie voi duce țăranii români în Parlamentul României și voi umple balcoanele în fiecare zi să îi vadă cu ochii pe lor pe cei care distrug ce a mai rămas din această țară! Voi face liste zilnice cu persoane care să vină și să strige nemulțumirea de la balcoanele Parlamentului. Așa nu se mai poate!
LUPTĂM împreună! Trebuie să stopăm ABUZUL pregătit de Guvernul Cîțu, Ministerul Agriculturii și ANSVSA!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

ciclop 22 martie 2021 at 19:02

din nou se adevereste zicala : „arde-l pe taran ca a cerut pamant pe Baragan” ramasa dupa 1907 cand „marele rege carol ” a sarbatorit 40 de ani e domnie trimitind armata impotriva taranilor care cu furci si topoare au iesit „sa-i mulTumeasca pentru bunastarea ” pe care le-a adus-o : ei palate, mosii averi ne masurate , dupa ce venise in tara cu toata averea lui intr-o papaornita ,iar pentru tarani saracie, mizerie, foamete , boli si armata cu tunuri si peste 11.000 de tarani ucisi : „mareata aniversare „!!! – arde-l pe taran !!!
Doina de Mihail Eminescu : ” cine -a indragit strainii, manca-i-ar inima cainii, manca-i-ar casa pustia si neamul nemernicia ”

NU CENZURATI , ADEVARUL MAI PRESUS DE TOATE !!!

Comentariile sunt oprite