Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comisia Parlamentară specială pentru Roşia Montană și-a tras site. Înscrieri online pentru participarea la dezbateri

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comisia Parlamentară specială pentru Roşia Montană și-a făcut pagină oficială de internet. Într-un comunicat postat recent pe site, membrii comisiei “îşi exprimă respectul pentru toţi cei care şi-au expus un punct de vedere în legătură cu Proiectul Roşia Montană” și îi invită pe toți cei care vor să fie prezenţi sau reprezentaţi la întâlnirea care va avea loc la ora 18 la Palatul Parlamentului, să se înscrie online.

“În acest spirit, necesitatea de a asigura un dialog obiectiv şi cât mai relevant pentru reprezentarea tuturor opiniilor celor care au ales să demonstreze în stradă, în legătură cu acest proiect, ne obligă să facem un apel ca până joi, 26.09.2013, la orele 12.00, să primim pe site-ul comisiei www.comisiarosiamontana.ro, înscrieri din partea tuturor celor care vor să fie prezenţi sau reprezentaţi la întâlnirea care va avea loc la ora 18 la Palatul Parlamentului.

Comisia Parlamentară nu îşi propune să fie un judecător al legitimităţii opiniilor pro sau contra exprimate în legătură cu Proiectul Roşia Montană, ci un factor de echilibru care după consultarea imparţială a poziţiilor exprimate, să raporteze opiniei publice, cu onestitate, toate deciziile luate”, se arată în comunicatul semnat de președintele comisiei, senatorul Darius Vâlcov.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Almașu Mare: Gheorghe Hendrea – Împreună pentru un viitor mai bun! În cadrul Adunării Generale, membrii filialei USR Almașu Mare l-au votat pe Gheorghe Hendrea, candidat în cursa pentru primărie. Prin votul lor, au îmbrățișat viziunea unui lider capabil să clădească un viitor solid, pentru întreaga comunitate. Citește și: Comunicat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea