Rămâi conectat

Curier Județean

Comisarul Traian Berbeceanu a cerut audierea Alinei Bica, în dosarul în care el este trimis în judecată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul șef al BCCO Alba Iulia, comisarul Traian Berbeceanu, a solicitat audierea în dosarul său a Alinei Bica, fosta şefă a DIICOT, aflată în prezent în arest. Potrivit jurnaliștilor de la stiripesurse.ro Acesta mai solicită şi audierea procurorului şef adjunct al DIICOT, Elena Hosu, cea care conduce în prezent interimar instituţia, dar şi a şefului Poliţiei Române.

Traian Berbeceanu a susținut că fostul procuror poate oferi o mărtuie din care să reiasă că știa că dosarul său a fost fabricat.

CITEȘTE ȘI: DNA îți arată cum s-a ”fabricat” un dosar la DIICOT Alba Iulia – stenograme, declarații și probe din rechizitoriul celor care l-au ”executat” pe Traian Berbeceanu

Fostul procuror şef al DIICOT Alba Iulia, Ioan Mureşan, este judecat pentru că ar fi fabricat probe împotriva comisarului Traian Berbeceanu. Acesta a solicitat să nu dea declaraţii în instanţă. Printre cei care vor fi audiaţi la Înalta Curte se află angajaţi ai BCCO Alba Iulia, procurori DIICOT din Alba şi Hunedoara, procurorul şef al DNA Alba Iulia, angajaţi SRI, oameni de afaceri dar şi interlopi.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea